JO9-3 behaalt wederom mooi gelijkspel

whatsapp-image-2016-11-13-at-11-40-36
Na wat intensieve inspanning van de papa’s en mama’s (ijs krabben) kwamen de jongens aan op een ijskoude van Pallandpolder. Het witte veld lonkte voor een prachtig potje voetbal.
Met aanvoerder Nick begon Flakkee goed aan de wedstrijd met veel druk naar voren en goed combinatie voetbal. In de 16e minuut was er een spurt van Finn richting het doel maar deze werd bruut gestopt door een verdediger van Brielle. Een vrije trap op een meter of 14 . Bradly kruipt achter de bal en schiet de bal beheerst in de hoek van het doel (1-0). Met nog 2 minuten en een corner voor Flakkee genomen door Bradly is het geluk niet aan onze zijde want was de bal nu wel of niet over de lijn ? De scheidsrechter zei geen goal maar de toeschouwers waren het daar niet mee eens. Toch valt de 2-0 vlak voor rust een perfecte pas door de midden op Finn die de bal langs de keepster tikt.
De tweede helft beginnen we weer goed maar de kou kruipt langzaam in de lichaampjes van de jongens. Twee corners verder en ongelukkig wegwerken van Liam en Abdi (2-2) Weer een paar minuten verder een ongelukkig kluts moment en de bal valt voor de aanvaller van Brielle (2-3). Dus heeeel veel pech! Maar het “geef nooit op “ kwam weer naar boven bij onze kanjers met de punt naar voren en nog een schot op de paal was het Finn die na mooi combinatie voetbal de bal via de binnenkant van de paal de bal achter de keeper schoot. Weer geknokt als leeuwen en weer niet verloren.
whatsapp-image-2016-11-13-at-11-40-45 whatsapp-image-2016-11-13-at-11-40-22