Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


JO9-3 wint ook van DVV

Alweer de 5de wedstrijd dit seizoen en vandaag was DVV’09 de tegenstander. De wedstrijd begon vandaag een beetje stroef en we kwamen dan ook snel op een 0-1 achterstand. Maar onder leiding van aanvoerder Thijs werden de jongens wakker geschut en dit resulteerde in de 10e minuut tot een gelijkmaker. Het is Abdi die de verdediging van Dvv09 passeerde na een solo en een mooi schot 1-1. Twee minuten later was het Bradly die met een bekeken schot de 2-1 binnen schoot.
Vlak hier na was het Ruben (van de mini pupillen) die de bal kreeg voor het doel! Hij nam de bal aan, maar helaas zijn schot ging net naast (iedereen baalde daar wel een beetje van gezien de supporters reactie langs de kant). 5 Minuten voor tijd is er een vervelende botsing op het veld de, uitblinkende Tim knalt met zijn hoofdje op de grond. Even wisselen en wat water en de laatste 3 minuten weer terug dat veld in. Een minuut voor tijd is het Nick die de bal aangespeeld krijgt (aannemen, snel draaien en snel schieten) oftewel een prachtig doelpunt in de bovenhoek 3-1. Gelijk
hierna was het Tim die de bal kreeg en voor de eerste keer een doelpunt maakte 4-1. (nu komt het mooiste zoals jullie kunnen zien is de ruststand 4-1, maar schijnbaar is er een doelpunt gemist door de begeleiding namelijk Abdi heeft vandaag 2 x gescoord en aangezien Abdi de 2de helft in het doel staat moet hij gescoord hebben in de 1ste helft (5-1).
In de 2de helft beginnen we met Abdi op het doel hij vervangt Finn die de eerste helft goed heeft staan keepen. De jongens gingen er weer tegen aan en al snel was het Nick die na een pas van Liam de bal langs de keeper van de tegenstander schoof (6-1).(scheidsrechter Mark komt naar de zijkant en vraagt of wij de doelpunten bij willen houden ivm met pen kwijt). En de jongens gingen maar door, Casper was hard op zoek naar een doelpunt maar elke keer lukte het net niet. Wel was hij de
aangever van de 7-1 en de 8-1 die door Bradly in werden getikt (de 3de hatrick in 5 wedstrijden). Ja en dan nog Finn onze keeper van de eerste helft. Met een blauwe plek op zijn scheen na winkelen in de Agri (voetbalplaatjes) ging hij alleen op het doel af en schoot de bal netjes langs de keeper 9-1. En we eindigden de wedstrijd zoals we begonnen met een tegen doelpunt, 9-2.
Ps in de stand staat 8-2 maar we weten wanneer het fout ging 🙂
whatsapp-image-2016-09-26-at-07-05-43 whatsapp-image-2016-09-26-at-07-05-41