Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Klaverblad Verzekeringen Jeugdvoetbaltoernooien bij MSV en AV Flakkee

Als zaterdagmorgen 18 mei 2013 om 10.00 uur op de velden van sportpark “van Pallandt”  aan de Oostplaatseweg 1 te Middelharnis de eerste wedstrijden van het Klaverblad Verzekeringen Jeugdvoetbaltoernooi beginnen, dan kijken de leden van de toernooicommissie van MSV & AV Flakkee vanuit de commissiekamer even naar de verrichtingen op de velden. Even genieten van het moment.

Het moment dat aan alle voorbereidingen een einde is gekomen en een start is gemaakt met het in goede banen leiden van alweer de derde editie van deze groots opgezet jeugdvoetbaltoernooien. Een toernooi dat in de afgelopen jaren vele teams van heinde en verre naar Middelharnis zag komen. Er zijn prachtige (wissel)bekers voor de winnaars. De organisatie is er trots op dat Klaverblad Verzekeringen al jaren een stabiele sponsor is, die het mede mogelijk maakt dergelijke toernooien te kunnen organiseren.

Welke B-teams kunt u op zaterdag 18 mei aanstaande verwachten: Naast de organiserende vereniging treft u teams aan van o.a.  Barendrecht, SVV uit Schiedam, maar ook SEV uit Leidschendam en RCS uit Oost Souburg. In 2012 werd na een spannende wedstrijd tussen Seven Oaks (Engeland) en Royal Mouscron uit België laatstgenoemde de winnaar. Verheugd is de toernooicommissie dat Royal Mouscron de titel komt verdedigen.

In het weekend van 25 en 26 mei worden de Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooien afgesloten met het D en C toernooi. Bij het D toernooi zijn Spartaan ’20, Jong Ambon en Handsworth JFC aanwezig. Aanvang toernooi 10 uur.

Een dag later kunt u genieten van een primeur bij het Klaverblad Verzekeringen C toernooi: Voor het eerst in de geschiedenis doet een meisjesteam mee aan dit toernooi: Hull College uit Engeland. Dit team speelt in Engeland al jaren in een jongenscompetitie en wil nu haar krachten meten met Nederlandse jongens teams. Ze kunnen aan de bak met teams als FC Zoetermeer, vv Sliedrecht (winnaar 2012) en topper in de tweede klasse Flakkee. Ook hier geldt als aanvangstijd 10:00 uur. Mede namens sponsor Klaverblad Verzekeringen van harte welkom op deze drie toernooidagen.