Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Lekker potje voetbal van Flakkee C1 in Oostvoorne, OVV C2.

OVV
In de 1e 20 minuten bleek de tegenstander goed te kunnen voetballen, op 1 kansje voor Marvin na zijn we nagenoeg niet van eigen helft geweest.
OVV speelde gemakkelijk de bal rond en Arjan kon zich met 2 fijne reddingen onderscheiden.
In de 21e minuut echter werd achterin bij OVV zwak uitverdedigd, mede door goed druk zetten van Flakkee. De keeper kon de bal niet goed wegwerken en Lukas was zeer alert, pikte op en gaf direct goed mee aan Marvin : 0-1 !.
In de 31e minuut kwam de 0-2 uit een vergelijkbare situatie; weer kregen de verdedigers / de keeper van OVV de bal niet goed en ver uit de 16 door goed jagen van Flakkee … nu kwam Caine goed voor zijn man, hij veroverde de bal en scoorde beheerst !
De tegenstanders maakten bij geringe overtredingen steeds veel misbaar en herrie ; we kregen eind 1e helft enkele vrije trappen tegen waarvan er 1 – in de laatste seconden – hoog via de vingertoppen van Arjan alsnog inging. Ruststand 1-2.
Kort na aanvang van de 2e helft ving Arjan een hoge voorzet / schot en hervatte snel met een heel verre uittrap. Marvin kreeg de bal in de loop mee en kon alleen op de keeper af die vakkundig gepasseerd werd, 1-3 !
Door als een hecht team te spelen, met veel inzet, en door te verdedigen als echte kerels (Marcel, Lem, Mike en Max de Jong houden nooit in, trekken nooit een been terug, en op het middenveld was Quinten een plaag voor de tegenstanders) bleven de kansen van OVV beperkt. Arjan moest nog 1 knappe redding maken en de overwinning leek niet meer in gevaar te komen, zeker niet toen in de 51e minuut Marvin zijn 3e van die middag scoorde; 1-4 dus.
Tien minuten voor tijd werd een vrije trap knap ingeschoten door OVV nog maar verder zijn we niet meer in gevaar gekomen, een knappe 2-4 uit overwinning dus !
Klasse jongens !