Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Liam en Tim hebben genoten bij het eerste

Vandaag een speciale dag voor Liam en Tim, zij zijn namelijk pupil van de week bij Flakkee 1 tegen Goudwaardse Boys.

Als eerste mogen de jongens bij de wedstrijd bespreking zijn. Met veel aandacht werd er door Liam en Tim geluisterd naar de de tactiek van Peter de hoofd coach van Flakkee 1. Tim komt na de bespreking vol trots naar me toe en zegt “zo weer wat geleerd 💪” .
Nadat de jongens de voetbal kleren hebben aangetrokken betreden ze het veld samen met de spelers en nemen ze deel aan de warming-up. Best pittig maar de jongens liepen goed mee.
Nog even naar de kleedkamer waar de spelers werden gecheckt door de scheidsrechter van vandaag gevolgd door nog een positieve speach van Peter en toen samen het veld op met de spelers van Flakkee en Goudwaardse Boys.
Eerst een grote groepsfoto en daarna mag Tim de toss doen en Liam het muntje oprapen. Het muntje van 2 euro was voor de jongens voor een zakje chips👍voor de scheidsrechter, moest wel achter de jongens aan omdat ze gelijk chips wilden halen 😉). Maar eerst de aftrap nemen en scoren tegen Goudwaardse Boys. Snel naar de tribune en na 15 seconden naar de kantine 😎 In de rust waren de jongens ook bij de mannen die thee of limonade wilden 🤔. Nog wat drinken en een patatje op en hun certificaat in ontvangst genomen .
Super leuk vonden ze het en ik denk dat het goed is dat we meer mensen bij ons 1e elftal betrekken .

Flakkee 1 bedankt namens Liam en Tim