Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Luisteren doet wonderen voor de JO9-2

In alle vroegte stond vandaag de uitwedstrijd bij OVV op het programma. De jongens hadden aan een gelijkspel genoeg om door te gaan in de beker. Aangekomen bij OVV was het nog even zoeken naar de kleedkamer maar na deze eindelijk gevonden te hebben konden de jongens zich gereed maken en oppeppen voor de belangrijke wedstrijd.
Vorige week speelden ze een goede 1e helft gevolgd door een mindere 2e en dat wilden de jongens deze keer niet nog een keer laten gebeuren.
Vol goede moed en zelfvertrouwen begonnen ze aan de wedstrijd en bij de eerste de beste aanval was het raak. Corner vanaf links door Dylan, even de bal het veld in tikken en verwoestend uit halen en de 0-1 was een feit. OVV was nog niet bijgekomen van de 0-1 of de 0-2 stond al op het scorebord. Deze keer weer een corner vanaf links die door Dylan werd voorgeslingerd en door Thijs netjes werd ingetikt.. 0-2. Tikkie takka voetbal zorgde voor de 0-3 van Dylan die na een mooie voorzet van Levi alle tijd kreeg om aan te leggen.
Hierna golfde het spel even op en neer maar door goed optreden van Samuel en Naut in de verdediging kreeg OVV geen kans.
Daarna was het Jayden die de verdediging dol draaide en zorgde voor de 0-4.
De jongens gaven de tegenstander geen rust en na weer prachtig samenspel was het Levi die zorgde met een mooi schot in de winkelhaak voor de 0-5. Nog was de koek niet op en net voor de ranja was het Jayden die zorgde voor de 0-6.

In de rust werd even besproken wat te doen in 2e helft en vastberaden gingen de mannen het veld weer in.

Het duurde dan ook niet lang of de 0-7 stond op het bord van Dylan. Hij ronde de zoveelste mooie aanval netjes af.
Ondertussen was Swen goed bij de les als OVV al een keer in de buurt van het doel mocht komen.
Naut was de volgende die met 2e goede afstandschoten zorgde voor de 0-8 en 0-9. De 1 was nog harder dan de ander.
Even verslapte de concentratie en was Swen kansloos tegen 3 man van OVV.. 1-9
De jongens zetten elkaar weer op scherp en dat werkte. Voorzet Thijs vanaf rechts , Jayden probeert te koppen maar kan er net niet bij, Dylan pikt de bal op links op, slingert de bal weer voor en Jayden rond alsnog netjes af… 1-10.
Daarna was het weer de beurt aan Thijs die het tikkie takka voetbal afronde met een mooi schot.. 1-11.
Swen steelt de bal van de aanvaller van OVV, schiet uit en wat volgt is geniaal.. de bal stuitert, Dylan verlengt met de kop en ziet de keeper voor zijn doel staan en met een prachtige lob zorgt hij voor de 1-12..

Nog niet bijgekomen hiervan zorgt Levi voor het slot door de keeper compleet kansloos te laten bij de zoveelste aanval over vele schijven..1-13.

De jongens hebben geleerd van vorige week en dat was duidelijk te merken vanochtend.
We zijn supertrots en gaan vol goede moed volgende week aan de competitie beginnen.

👊👊👊👊👊🏆🏆🏆🏆
Graag zien we jullie allemaal volgende week zaterdag als we het thuis opnemen tegen de dames van Rozenburg.