Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


MSV en AV Flakkee vervangt de infill kunstgrasveld

Het bestuur van MSV & AV Flakkee heeft kennis genomen van de inmiddels voortdurende maatschappelijke onrust die is ontstaan over de mogelijke risico’s die verbonden zouden zijn aan het gebruik van rubbergranulaat als opvulling voor kunstgras en heeft J&E Sports uit Oss opdracht gegeven het rubber granulaat te vervangen door een alternatieve infill. Voorzitter Bert Zwanenburg: “Sinds 2007 is onze vereniging in bezit van een kunstgras trapveldje voor de jeugd tot en met 14 jaar, waarvan dagelijks gebruik wordt gemaakt. Ten tijde van de aanleg is er kennisgenomen van de bevindingen van de KNVB en het RIVM als het gaat om het gebruik van de infill.
Wij hebben als bestuur vertrouwen in de expertise van “ons eigen” RIVM. Immers bij uitbraak van epidemieën geldt hun expertise als leidraad voor nationaal handelen. Echter als bestuur zijn wij geen specialist en zien wel de ontstane onrust door de aanhoudende publicaties van m.n. Zembla, waarbij bij ons het beeld ontstaat dat het lang gaat duren voordat er uiteindelijk duidelijkheid komt, als deze er al komt voor het rubbergranulaat als infill.
Reden voor ons om géén enkele onduidelijkheid te willen laten bestaan omtrent de mogelijke gezondheidsrisico’s voor onze (jeugd)leden en hebben besloten te investeren in een nieuwe infill. Welke dit wordt hangt af van de onderhandelingen met J&E Sports hierover.
Wij hebben ons trapveldje daarom tot nader orde gesloten”. Voor vragen over dit persbericht gelieve contact op te nemen met Bert Zwanenburg