Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Naut en Thijs Pupil van de week bij Flakkee 1 – Zwartewaal 1

Zaterdag 24 november 2018
Op deze frisse middag waren Naut en Thijs pupil van de week bij de wedstrijd van Flakkee 1. Glenn kwam rond 13:45 uur de jongens halen voor de wedstrijdbespreking van het 1e. Voor de bespreking werd er kennis gemaakt met de scheidsrechter die in de bestuurskamer zich meldde voor de wedstrijd. Ook mochten ze mee met de scheidsrechter die uitleg gaf aan de grensrechters in de kleedkamer. Deze meneer met mooie snor zoals de jongens zeiden deed dit super leuk!!!!!!
Op veld een werd er vervolgens een warming-up gedaan met afsluitend het laatste praatje van de trainer in de kleedkamer. De jongens waren onder de indruk van dit alles.
Ondertussen was het half 3 de scheidsrechter kwam de spelers halen voor het begin van de wedstrijd. Op het veld de toss en natuurlijk het 1e doelpunt scoren van de middag. Naut was het die op aangeven van Thijs de keeper van Zwartewaal mooi in het hoekje passeerde. Achteraf gezien was dit het startschot voor een geweldige middag voor Flakkee 1.
Na dit alles werd er nog even gekeken naar de wedstrijd. In de kantine werd er onder het genot van een frietje de certificaten uitgereikt die dik verdiend waren door deze 2 kanjers ……..