Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Neele-Vat en MSV&AV Flakkee gaan 3-jarig sponsorcontract aan

NeeleVat elftalfoto
Het bestuur van MSV&AV Flakkee en Neele-Vat Logistics, gevestigd te Rotterdam zijn een 3- jarig sponsorcontract overeengekomen. De komende 3 jaar prijkt de naam van dit bedrijf daarmee op de rugzijde van het wedstrijdshirt van de 1e en 2e selectie van de voetbalafdeling. Daarnaast is het bedrijf betrokken bij allerlei verdere activiteiten, m.b.t. de selectie.

Neele-Vat is een haven gerelateerde logistieke dienstverlener met 13 vestigingen in Europa. Speerpunt is Europees distributie vervoer, zee – en luchtvracht diensten, douane formaliteiten en op – en overslag van zowel algemene koopmansgoederen als ADR goederen. Er werken bij Neele-Vat 530 medewerkers met een jaaromzet van € 230 miljoen.

Voorzitter Bert Zwanenburg: “Neele-Vat biedt ons de mogelijkheid om de randvoorwaarden voor onze talentvolle selectie te verbeteren. Deze selectie, bestaande uit vooral zelf opgeleide spelers, is ten slotte het vlaggenschip van de vereniging, waarbij de kernwaarden van de vereniging, t.w. plezier en prestatie voorop staan.

Daarnaast is het voor onze vereniging prettig je gesteund te voelen met deze langdurige vorm van samenwerking”.

Directeur Peter Vinke van Neele-Vat vult aan: “Ik ondersteun MSV&AV Flakkee graag want ik heb veel respect voor de mensen die, na enkele moeilijk jaren, de club heel positief neerzetten. Ook de samenwerking met de hockey zorgt voor een leuke en gezellige sfeer bij de club. Doorgaan zo.”

Dit is een persbericht uit november 2015.