Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Neele-Vat Logistics verlengt samenwerking met MSV&AV Flakkee

Het bestuur van MSV&AV Flakkee en Neele-Vat Logistics, gevestigd te Rotterdam verlengen hun samenwerking voor een periode van 3 jaar.
De overeenkomst, bedoeld als ondersteuning om de doelstellingen van de voetbalafdeling mede vorm te geven, wordt opengebroken ten tijde van de voorbereiding op het eeuwfeest van de vereniging.

Directeur Peter Vinke: “Zoals Neele-Vat toonaangevend wil zijn binnen het Europees distributie vervoer, zee – en luchtvracht diensten, zo ambitieus zijn de doelstellingen van MSV&AV Flakkee, een toonaangevende vereniging willen zijn, met een gezonde groei, waarbij de mens voorop staat. Dit is precies waarom wij ons daar als bedrijf graag bij aansluiten.”

Voorzitter Bert Zwanenburg: “Neele-Vat biedt ons de mogelijkheden om verder te bouwen aan de groei van de vereniging, gezamenlijk de randvoorwaarden bouwen voor continuïteit, ook na ons aanstaande 100 jarig bestaan. De leden zullen bij ons altijd centraal staan, vandaar ook dat ieder spelend lid bij onze vereniging, behoudens voetbalschoenen en scheenbeschermers, geen kleding hoeft aan te schaffen”.