Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Nieuwe website online!

Vandaag is het zover, de geheel vernieuwde website van MSV & AV Flakkee is er! De site is volledig opnieuw gecreëerd waardoor de layout veranderd is en de site er moderner uit ziet.
Op de hoofdpagina komen 2 kolommen met nieuws te staan. De linker kolom bestaat uit algemene nieuws berichten en in de rechterkolom komen de wedstrijd verslagen van alle teams en de verslagen van de pupil van de week te staan. U kunt bovenin de pagina navigeren naar de overige gedeeltes van de website. De agenda is hier te vinden onder het kopje “Kalender” en de oudere nieuwsberichten die niet meer op de hoofdpagina staan kunt u vinden onder “Nieuws”. Een andere handige site is “Afgelastingen”, hier komen de afgelaste wedstrijden van die week te staan. U kunt hier zelf ook de afgelaste wedstrijd van uw team neerzetten als u een pagina beheert en mocht u dit (nog) niet doen, dan kunt u altijd via de reacties onderin die pagina een afgelasting melden.
De teampagina’s van alle teams kunt u ook via het navigatie menu bovenin beeld vinden. Op dit moment staat er bij de meeste teams nog geen of weinig informatie, maar het zou natuurlijk leuk zijn als die teampagina’s gevuld gaan worden met bijvoorbeeld wedstrijdverslagen en foto’s. Wilt u dus zelf de pagina van uw team beheren, laat dit dan via het contactformulier weten, of stuur een email.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen over deze website hebben, neem dan contact op door een mail te sturen naar info@msvenavflakkee.nl