Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Nuurdien en Bradly sluiten namens JO8-1 de rij als Pupil van de week

4 November 2017

De jongens hebben het flink naar hun zin gehad samen met Flakkee 1. Aandachtig geluisterd met de wedstrijd bespreking en gezellig in de kleedkamer met heerlijke muziek. Even bij Marina kijken terwijl er een speler onderhanden werd genomen op de massage tafel. De warming up was zwaar voor de jongens maar dat was geen probleem. Even voor de wedstrijd met de scheidsrechter overleggen over hoe de tos werkt.

Bradly mag de wedstrijdbal dragen en Nuurdien het muntje voor de tos. Samen met de ploegen naar het midden van het veld waar ze nog samen met de teams op de foto gaan. Eerst de tos en daarna even door de verdediging snijden van DVV09. Een mooie pass van Nuurdien zorgt ervoor dat Bradly de bal in kan schieten. In verband met de regen de tribune op gelopen om de wedstrijd te bekijken. In de rust nog even penalty’s geschoten op de reserve keeper van Flakkee en in de kantine een zak snoep en het certificaat gekregen..

Dit waren de laatste jongens van Flakkee JO8-1 voor pupil van de week. Dus namens alle kanjers van JO8-1 bedankt voor deze leuke dagen !!!