Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Oefenwedstrijd ADO den Haag JO9-1-Flakkee JO10

Woensdagmiddag 11 maart om, 16:45 heeft onze MSV en AV Flakkee, een geweldige oefenwedstrijd gespeeld tegen deze profclub. De jongens (en begeleiding) moesten even wat geduld opbrengen aangezien deze wedstrijd 3 maanden geleden al geregeld was. Gelukkig kwam deze wedstrijd nog net op tijd, aangezien de KNVB de dag erna alle wedstrijden afgelaste…
Dat een wedstrijd zoals deze heel wat losmaakt was bij het vertrek al duidelijk, de meeste ouders hadden vrij van hun werk genomen, en er was toch wel wat spanning merkbaar..
Deze groep jo10 jongens, Bradly, Nick, Casper, Liam, Finn, Yarno en Thomas, spelen normaal hun wedstrijden in MSV en AV Flakkee JO11-1 en JO11-2, aangezien dit voor het huidige seizoen de beste oplossing was. Om deze talentvolle jongens toch uitdagende wedstrijden in hun eigen leeftijdsklasse te bieden proberen we dit seizoen nog enkele soortgelijke wedstrijden te regelen op hoog niveau.
De jeugd van ADO speelt bijna elke woensdagmiddag een oefenpartij tegen een amateur +/_ hoofdklasse team van een leeftijdsgroep ouder, ze spelen vervolgens een half uur met de sterkste selectie en een half uur met een iets minder sterk team.
Nadat ADO de aftrap had genomen, werd er, ondanks de stevige tegenwind, direct met veel enthousiasme door de geel-blauwe formatie heerlijk gevoetbald, en stond er na 15 minuten door doelpunten van Liam en Bradly zelfs 0-2 op het scorebord!!! Helaas konden onze toppers deze voorsprong niet vasthouden en eindigde de eerste wedstrijd na 30 minuten in 3-2..
Omdat de geel-blauwen prima tegenstand boden aan de geel-groenen, vroeg de trainer van ADO om nog een half uur tegen het sterkste team te spelen, dit hebben we ook geaccepteerd, de spelers van Flakkee wilde de 3-2 achterstand nog graag ombuigen… compliment voor de jongens!!
Helaas liep de “tweede helft” niet helemaal zoals gehoopt, en verloren we, ondanks nog 2 prachtige rake afstandsschoten van Nick (2-1 en 2-2), de wedstrijd uiteindelijk met een geflatteerd 8-4, waarbij de laatste 3 ADO doelpunten in de laatste 5 minuten waren gescoord.. na een uur spelen was de koek helaas ver op bij onze jongens.. Maar ze hebben geweldig gestreden!! Klasse mannen, supertrots op jullie!!
Op 17 mei spelen we met dit team om de Mike van Duinen cup, dit is een groot (inter)nationaal toernooi met ongeveer 40 jo10 teams uit heel Nederland en België. Oa ADO den Haag, Almere City, NEC, FC Emmen, Excelsior en niet te vergeten MSV en AV Flakkee doen hieraan mee!! Hopen dat de Corona dan inmiddels het land uit is..