Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Ondanks de afgelastingen trainen pupillen in de zaal

CIMG1532Ondanks de slechte weers/veld omstandigheden hebben de E-, F- en Mini Pupillen gewoon weer getraind. Net als vorige week werd er zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur gevoetbald in de zalen van het Edudelta College in Middelharnis. Er was een flinke opkomst ondanks een aantal zieken.

De Mini Pupillen trainen normaal gesproken elke zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00 uur op het speciale kunstgrasveldje op de van Pallandt. Daarnaast wordt er met twee teams deelgenomen aan de Eilandelijke Mini Pupillen competitie. Het eerste seizoen behoeft er geen lidmaatschap te worden betaald en alle leden krijgen geheel gratis een tenue en trainingspak ter beschikking. Verder worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd zoals een toernooi, bingo, spelletjesmiddag en een bezoek aan de eredivisie wedstrijd Excelsior – Heerenveen.

CIMG1549

CIMG1548

De E- en F-pupillen trainen op de maandag- en woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur. Op de zaterdagochtend worden wedstrijden in de competitie gespeeld. Heeft u interesse kom dan gerust eens kijken of laat uw kind vrijblijvend een keer meetrainen.

CIMG1540

CIMG1544

image