Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Ook de juniorenteams mogen weer de wei in

Beste sportliefhebbers,

Met dank aan de uitstekende medewerking van ouders en vrijwilligers zijn we vorige week succesvol gestart met het hervatten van de trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar en hebben we weer veel blije gezichten op het veld gezien!!
Inmiddels zijn we zover dat we nu de stap nemen om ook de trainingen voor de oudere jeugd te hervatten.

Op zaterdag 9 mei starten we de trainingen voor deze groep op de volgende tijden:

 • 09:30 tot 10:30 JO13 (deels) en JO14
 • 10:45 tot 11:45 JO16
 • 12:00 tot 13:00 JO19

We hebben deze bewust afgesproken met HCGO, om een goede afstemming te verkrijgen en contact bij de toegang te voorkomen.

Onze trainers hebben inmiddels een programma opgesteld om conform het protocol “Verantwoord sporten” met de jeugd van 13 t/m 18 jaar, de trainingen te hervatten.

Als jeugdcommissie hebben we daar de volgende voorwaarden aan verbonden, teneinde aan de maatregelen van het kabinet te voldoen:

 • Maximaal 2 trainers per team
 • Trainers en spelers dienen ten alle tijden de 1,5 meter regel te hanteren
 • Maximaal 1 trainer tegelijk in het materiaalhok
 • Trainen op het “evenemententerrein” (het kunstgrasveld is alleen geschikt voor kinderen tot 12 jaar). DE OVERIGE VELDEN MOGEN NIET BETREDEN WORDEN!!
 • Gezien het openbare karakter zijn ook niet leden (t/m 18 jaar) welke (nog) geen lid zijn van msv en av Flakkee van harte welkom om vrijblijvend mee te trainen. Wel vooraf aanmelden via jeugdcommissie@msvenavflakkee.nl of bij de trainer, we kunnen echter in totaal maximaal 15 spelers per groep toelaten aangezien we over beperkte ruimte beschikken en ten alle tijden de 1,5 meter regel zullen toepassen.
 • Thuis omkleden en douchen, de accommodatie is gesloten.
 • Is er een speler verkouden of is er iemand met koorts in de familie, dan blijft de speler thuis!
 • Ouders of belangstellenden blijven buiten het complex (indien met de auto, stap bij voorkeur niet uit), er kan dus niet vanaf de zijlijn naar de verrichtingen van de spelers gekeken worden. De deelnemers betreden langs de aangegeven ingang het complex, waar gelegenheid zal zijn om de handen te wassen, bij aankomst en vertrek. Hier zal ook een toezichthouder/begeleider de spelers ontvangen, en evt vragen beantwoorden.
 • De spelers mogen maximaal 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig zijn, teneinde contact met spelers van HCGO te voorkomen.

Let er daarnaast op dat het van overheidswege (nog) niet is toegestaan om met een groep naar het sportveld te fietsen, en ook hier rekening te houden met de 1,5 meter regel. Ook in de auto meerijden met niet gezinsleden is nog niet toegestaan…

Alvast bedankt voor de medewerking, ik hoop dat onze maatregelen ook voor deze groep voldoende zijn om weer veilig en gezond te gaan sporten!

Blijf gezond!

Verdere vragen of opmerkingen horen we graag!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie
MSV en AV Flakkee
jeugdcommissie@msvenavflakkee.nl