Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Ouders winnen spannende wedstrijd van JO15

Donderdagavond stond de traditionele wedstrijd aan het einde van het seizoen tussen de ouders en de JO15 weer op stapel.
Aan menig etenstafel was de spanning vooraf te snijden. Als we maar niet verliezen, werd in huize van Wingerden, door een toch wel gespannen Timar gezegd.

Om 18:30 uur werd door scheidsrechter Struik voor aanvang geblazen. Beide teams met 15 spelers maakten het veld behoorlijk vol.
Gelukkig hadden de ouders wat hulp van de fitte Lucas en Noah. Ook de jongere broers Binck en Jorn versterkten het team.
In de 1e helft werd de JO15 door Youri Horseling op voorsprong gezet. Aan beide kanten waren nog verschillende kansen maar door goed keeperswerk van Vinny en Cebes werd er niet meer gescoord.
De tweede helft, die overigens een stuk langer duurde, werd even spannend als de eerste. Het is dat de scheidsrechter geen kaarten op zak had anders hadden er zeker een aantal spelers met rood het veld moeten verlaten.
Toch Paul? Uiteindelijk wist Peter Dale twee keer te scoren waardoor de ouders op voorsprong kwamen. Door de uitstekend spelende Binck werd de voorsprong zelfs uitgebreid naar 1-3.
Helaas was er bij de ouders niet geheel duidelijk wie nou de keeper was waardoor Carmen, die overigens een goed blok in de verdediging vormde, een penalty veroorzaakte.
Deze werd droog ingeschoten door Gianna waardoor het toch nog spannend werd. Voor Jordy, de goede middenvelder, moest nog bijna de brancard komen en bij Richard droop als vanouds het zweet weer van zijn hoofd door zijn enorme inzet. Uiteindelijk besliste Noah, vriend van Lucas en waarschijnlijk nieuwe speler van Flakkee JO17, de wedstrijd met 2-4.

Vinny, Jordy, Marielle en Jacob jullie waren dit seizoen een welkome aanvulling voor dit team. Evenals jullie betrokken ouders. Iedereen heeft het dit seizoen mede door de weer goede begeleiding van Jeroen, Marijn, Richard, Guus en Willeke weer enorm naar zijn zin gehad. Ook volgend seizoen blijft dit gezellige team weer bij elkaar en hopen we het weer net zo leuk en fijn te hebben met elkaar als het afgelopen seizoen.

Iedereen bedankt!!!