Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Peutervoetbal eindigt in feestfestijn

Afgelopen woensdag was alweer de laatste training voordat de zomerstop zou ingaan voor de peuters van MSV en AV Flakkee. Met goed weer en heel veel blije kinderen, kon de dag al niet meer stuk.

Nadat de ochtend begon met een welkomstwoord van de organisator Richard namens MSV en AV Flakkee, konden de peuters zich uit leven!

Ze konden scoren door over hordes te lopen waarna ze een bal toebedeeld kregen van de ouder, ze konden door de looplader heen met als einddoel de bal die achter de ladder lag in het doel te schieten. Ook konden ze kleuren herkennen door ringen op de juiste kleur pion te doen of met een grote dobbelsteen gooien en met hoeveel stippen erop staan, ballen vanuit het mandje in de korfbalmand gooien. Maar wat helemaal in trek was (wat ook niet zo gek was ook haha) de SPRINGKUSSEN MET GLIJBAAN !! Wat hebben de kinderen daar plezier van gehad.

Nadat ze een uur hard in de weer geweest waren, kregen ze heerlijk een beker ranja met als kers op de taart, een heerlijke pannenkoek.

Nadat iedereen alle pannenkoeken op had gegeten kregen ze van de trainers nog een hele mooi voetbaldiploma, een zakje snoep en een mooie medaille!

Voordat we eindigen, willen we de volgende sponsoren bedanken:

Zorghoeve Oostmoer hartstikke bedankt voor de lekkere pannenkoeken en toebehoren! De borden waren einde van de ochtend leeg dus dan kan je wel zeggen dat ze echt lekker waren👍.

Ook willen we namens de peuters MSV en AV Flakkee bedanken voor het gebruik kunnen maken van de springkussen!

Ook Bert Spits bedankt voor alle foto’s van vandaag en Angela Akershoek bedankt voor alle foto’s van de afgelopen 10 trainingen!

Daarbij wil ik jullie allen nogmaals bedanken voor jullie inzet en het vertrouwen in MSV en AV Flakkee!

We wensen jullie allen een hele fijne zomervakantie toe en we hopen jullie allen gezond en wel weer op 23 september te mogen verwelkomen bij Peutervoetbal MSV en AV Flakkee.

Voor iedereen die hier bij wil aansluiten:
Meld u zich dan snel aan via peutervoetbal@msvenavflakkee.nl want de aanmeldingen stromen alweer binnen voor de wintersessie!
FLYER PEUTERVOETBAL FLAKKEE WINTER 2020

Met Sportieve Groet,
Richard namens Peutervoetbal MSV en AV Flakkee!