Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Peutervoetbal vanwege het slechte weer naar binnen

Vandaag kwamen er weer 16 vol enthousiaste peuters om lekker te spelen. Alleen was het vandaag iets anders. Vanwege het slechte weer en het luxe wat wij bezitten bij het peutervoetbal, konden we in de gymzaal van de RGO aan de Schoolstraat. Hartelijk dank daarvoor.

Vandaag hadden we daardoor ook iets andere spelletjes maar zoals vandaag te zien was, als je de kids nou een bal, een trampoline of een hoepel geeft, ze zijn net zo enthousiast!
De ene peuter sprong van de trampoline op de grote mat, de andere peuter sprong van de kast op de grote mat. Wat konden ze nog meer doen vandaag? Ze sprongen ook nog eens door de hoepels en daarna kropen ze heel snel door de kruiptunnel. Met als laatste spel wat over de hordes heen springen met het scoren op een mat wat als denkbeeldige doel verbeelde.

Wat doen we met jarige? Daar zingen we met ze allen een liedje voor. De zaterdag jarige Roan had na het zingen ook nog een verrassing door een schatkist en/of rozijntjes uit te delen.

Als allerlaatste mochten de jongens en meisjes natuurlijk ook nog de bal van de pion afschieten en nadat iedereen de bal eraf geschoten had, ging iedereen moe en voldaan van al het springen richting huis.

Wij als trainers hebben weer genoten!

Wilt u peuter hier ook bij aansluiten? Dat kan! Stuur dan een mail naar peutervoetbal@msvenavflakkee.nl of stuur een bericht naar 0648003322 voor meer info!

Het is van 2 t/m 4 jaar!

Iedereen tot volgende week!

Met Sportieve Groet,
Peutervoetbal MSV en AV Flakkee