Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Puntloos weekend voor de senioren

Afgelopen zaterdag, 2 november, was voor de senioren-selecties van Flakkee geen positieve dag op het gebied van behaalde wedstrijdpunten.
Alle drie de teams verloren hun uitwedstrijd op deze stormachtige wedstrijddag.

Flakkee 3 moest met 2-1 het onderspit delven tegen DBGC 4 in Oude Tonge.

Flakkee 2 o.l.v. invallend coach Richard de Moedt verloor na een goede 1e helft toch uiteindelijk nog met 5-2 bij en tegen Spijkenisse 3.

Flakkee 1 wist zich sportief niet te herstellen in de uitwedstrijd bij DVV’09. Na een vroege tegentreffer slaagden de blauwgelen er niet in om nog voor de rust in hun spel te komen. Na rust lukte dat beduidend beter; DVV werd vanaf minuut 46 onderdruk gezet, wat uiteindelijk leidde tot de gelijkmaker van Mees Groenendijk.

Ondanks dat Flakkee bleef drukken tegen de stormachtige wind in, werd er niet meer gescoord uit de mogelijkheden en kansen die ontstonden. Helaas werd een oude voetbalwet een minuut of tien voor het eind van de wedstrijd bewaarheid: uit een vrije trap net over de middenlijn zeilde de bal, gedragen door de stormachtige wind, over invalkeeper Thimo van Dongen heen in het net, 2-1. Helaas kon de schade niet meer gerepareerd worden, waardoor de 2e nederlaag in deze nog prille competitie een feit was.

Koploper OHVV maakte geen fout en versloeg Rockanje met 2-0. Hierdoor staan zij nu met 5 punten voorsprong op DVV’09 op de eerste plek:

1.OHVV 7-17 +11

2.DVV’09 7-12 +3

3.NTVV 6-10 +9

4.Flakkee 6-10 +8

5.WFB 6-10 +5

Komende zaterdag, 9 november, speelt Flakkee 1 thuis tegen de vv Melissant, welke op de 11 plaats staan met 6 uit 7 en een saldo van -8. Aanvang 14.30 uur op de Pallandt.