Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Pupillen van de Week Mike en Rick van Hierden

Afgelopen zaterdag speelde Flakkee hun 1e thuiswedstrijd van de competitie.
Op de Palland was OFB de tegenstander en met steun van onze pupillen van de week Mike en Rick van Hierden werd er afgetrapt op deze zaterdagmiddag.
Na zichzelf voorgesteld te hebben in de commissiekamer bij de spelers werden ze in de massage ruimte aan het werk gezet door onze verzorgster Marina. Bidons vullen, de ballen gereed maken voor de warming up. Tijdens de warming-up werd er een balletje rond getikt en op goal geschoten.
Nog 10 minuten dan begint de wedstrijd zei Mike en Rick gespannen. Eerst nog even langs de scheidsrechter voor een praatje met de grensrechters van beide teams. Ook werd de vraag gesteld door de gebroeders of hij de gele en rode kaart bij zich had. Mike gaf toen de scheidsrechter gelijk de rode kaart voordat de wedstrijd nog moest beginnen.
Nog 5 minuten te gaan…… In de kleedkamer het afsluitende praatje van de trainer en leider van het 1e. Shirts aan en klaar voor de wedstrijd. Elkaar scherp zetten met een paar brullen en een yel. Mike en Rick schrokken zich kapot maar vonden het echt vet zoals de jeugd dat kan zeggen.
Het veld op met alle spelers en de wedstrijdbal oppakken op de hoek van veld 1.
De toss en dan natuurlijk de 1e goal maken van de middag bij de keeper van OFB. De jongens genoten ervan. Met een certificaat en een lekkere versnapering in de kantine werd de middag voor deze 2 kanjers afgesloten.
Leuk dat jullie er bij waren!!!!!