Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Selectie slaat dubbelslag

Afgelopen zaterdag, 5 oktober, hebben Flakkee 2 en Flakkee 1 beiden hun competitiewedstrijd winnend afgesloten.

Flakkee 2 wist na een 2-0 ruststand met 3-2 te winnen van OHVV 2. Hiermee behaalde de ploeg van trainer Kees Breen en leiders Rien Elve en Henk Stoutjesdijk hun eerste overwinning van deze competitie.

Met 3 uit 3 bezetten zij nu de 7e plaats en spelen zij komende zaterdag uit tegen Vierpolders 2, welke op de 10e plaats staan met 0 uit 3. Aanvang wedstrijd 11.45 uur.

Flakkee 1 heeft na de teleurstellende 1-1 tegen OFB vorige week zichzelf gerevancheerd met een 1-2 overwinning op het lastige SNS uit Stad a.h. Haringvliet. De eindstand was al bij de rust bereikt. Voor Flakkee 1 scoorden Enzo Visbeen de 0-1 en Mels de Blok de 0-2.

Volgende week, 12 oktober, speelt het team van trainers Ron van Neck en Lars Geelhoed thuis tegen Herkingen’55, dat erop gebrand zal zijn om van hun vorige trainer te winnen.

Het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden, omdat Flakkee zijn 2e plek zal willen handhaven en de achterstand op koploper OHVV (2 punten) niet groter laten worden. Aanvang op De Pallandt is 14.30 uur.