Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Spannende wedstrijd Flakkee JO8-1

Zaterdag 12 september mochten onze toppers van MSV en AV Flakkee JO8-1 aantreden tegen Herkingen/NTVV JO8-1.
 
Helaas zaten we deze dag wat krap in spelersaantallen, zodat we bijna zonder wisselspeler aan deze uitdaging moesten beginnen… Gelukkig was Kjell van de JO7 bereid om vol enthousiasme de jongens van de JO8 te helpen, hij heeft de 2e helft zelfs nog zijn debuut als keeper gemaakt! Bedankt Kjell!!
 
We begonnen de wedstrijd met Mike in het doel, verdedigers Danial en Floris, middenvelder Lucas, en Gijs en Matts maakten de aanval compleet. Uiteraard hebben we ook nu weer elke ca 5 minuten gewisseld waardoor iedereen op diverse posities evenveel aan spelen toekwam. 
 
De teams waren zeer aan elkaar gewaagd en er werd dan ook sportief om elke bal gestreden! Hoewel Flakkee steeds op voorsprong stond, gaven de toppers van Herkingen/NTVV niet op en bleef het spannend tot het laatste fluitsignaal..  (2-0, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3, 5-3, 5-4, 6-4 en om ook de slotminuten nog spannend te maken 6-5.. )
 
Hoewel het plezier wat de kinderen in het spelletje beleven bij MSV en AV Flakkee altijd het belangrijkste is, waren we als trainers (en ouders) wel heel trots dat de jongens tot de laatste minuut heerlijk hun best bleven doen en zodoende de wedstrijd nog winnend afsloten!
 
As zaterdag is deze topploeg te bewonderen bij DVV’09 (Dirksland). Beloofd weer een spannende eiland-derby te worden..
 
Deze kinderen (geboren circa 2013) trainen elke maandag en woensdag van 18:30 tot 19:30. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken of om vrijblijvend enkele keren mee te trainen!