Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


WEBSITE ADVERTEERDERS

De onderstaande sponsoren willen wij nog even apart noemen.

Handy Hands thuiswerk


Handy Hands is een thuiswerkcentrale die gevestigd is in Middelharnis op Goeree Overflakkee.
Een organisatie die bemiddelt tussen de thuiswerkers en de thuiswerkaanbieders.

Bedrijven kunnen (simpel) werk uitbesteden aan mensen die graag iets bij willen verdienen. Denk bij dit (simpele) werk bijvoorbeeld aan grote hoeveelheden plakwerk, vouwwerk of inpakwerk maar daarnaast ook aan het vertalen van teksten of een online enquete wat bedrijven graag willen uitbesteden om kracht, tijd en kosten binnen hun onderneming te besparen.

Handy Hands Thuiswerk heeft een grote database aan thuiswerkers in heel Nederland die bereidt zijn werkzaamheden uit te voeren voor bedrijven die waar ook in Nederland gevestigd zijn. Handy Hands Thuiswerk is een flexibele en laagdrempelige onderneming voor zowel de thuiswerkers als bedrijven.
De scherpe marges en prijzen tussen uw bedrijf, Handy Hands Thuiswerk en de thuiswerker, zorgen voor een win-win-winsituatie.

Bezoekadres:
Zernikeweg 73
3241 MG Middelharnis

Postadres:
Postbus 19
3240 AA Middelharnis

Contact:
Telefoon: 0187 – 748001
info@handyhandsthuiswerk.nl
http://www.handyhandsthuiswerk.nl


Neele-Vat Logistics


Neele-Vat Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij die uw zeevracht, opslag en fysieke distributie organiseert.

Wij bieden u een maatwerkoplossing voor ieder deel van uw logistieke keten. Voor één zending, maar ook als u behoefte heeft aan een regisseur voor een multimodaal en internationaal traject.

Hoofdkantoor:

Neele-Vat Logistics B.V.
Marco Polostraat 2-14
3165 AL Rotterdam
Nederland
Havennummer: 2777
Tel: +31 88 996 4000
Email: info@neelevat.com
www.neelevat.com


Van Dis Assurantie- en Financieringskantoor B.V.

Van Dis Assurantie- en Financieringskantoor B.V. in Middelharnis heeft haar bestaansrecht vanaf 20 juli 1953 en wil graag een betrokken en betrouwbaar adviseur zijn. Dagelijks worden er berekeningen gemaakt voor onze particuliere en zakelijke klanten om zo goed mogelijk te offreren. Ook kunnen klanten zelf via onze site berekeningen maken voor hun particuliere pakket.

Bij ons is de klant koning en dat zal altijd zo blijven. Wij geven onze relaties alle mogelijkheden via internet maar zullen altijd blijven adviseren wat voor hun de beste optie is qua condities en premiestelling. Zonder het medium internet kunnen we niet meer werken, maar persoonlijke aandacht en contacten blijven de belangrijkste drijfveren binnen ons bedrijf.

Wilt u advies over welke verzekering of bankzaak dan ook? Schroom niet om te mailen of te bellen!

Van Dis Assurantiën
Ring 54-56
3241 CS Middelharnis
T 0187 – 48 55 37
F 0187 – 48 66 28
info@vandis.nl
https://www.vandis.nl/


Fleuren Fourage en Transport BV


Fleuren Fourage en Transport BV is een bedrijf dat zich richt op de in- en verkoop van diverse Fourages, de in- en verkoop van dierlijke meststoffen en het verzorgen van Transport voor zowel de eigen onderneming als voor derden. Op onze site kunt u zien waaruit onze activiteiten bestaan en wat wij voor u kunnen betekenen.

Fleuren Middelharnis BV

http://fleurenfourage.nl/
Oostplaatseweg 2
NL-3241 LV Middelharnis
Tel +31 (0)187-485379
Fax +31 (0)187-470052
info@fleurenmiddelharnis.nl


Hans Meijer Advies


Hans Meijer Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau, met als thuisbasis het  prachtige eiland Goeree-Overflakkee.

U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen.

Bezoekadres:
Langeweg 19 A
3245 KE Sommelsdijk

Postadres:
Postbus 88
3240 AB Middelharnis

Tel:  0187 481955
Fax: 0187 481992

email: info@hansmeijeradvies.nl
Web: www.hansmeijeradvies.nl


Groothandel de Kreij


De Kreij houdt zich al ruim 50 jaar bezig met de in- en verkoop van goederen. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreide en trouwe klantenkring opgebouwd door geheel Nederland. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven, verenigingen en scholen. Wij beschikken over een nieuwe bedrijfsruimte van bijna 1.000 m2 met kantoor, showroom en magazijn op het mooie eiland Goeree-Overflakkee.
Uiteraard stellen wij een persoonlijk contact met u zeer op prijs, u kunt ons daarom gedurende kantooruren altijd bellen op +31 (0) 187 48 26 90. Middels ons reactie-formulier kunt u ons 24 uur per dag 7 dagen per week uw (informatie-)aanvragen toesturen.

Horecagroothandel de Kreij
Simon Stevinweg 1
3241 MD Middelharnis
( t ) 0187 48 26 90
( f ) 0187 48 69 74

email: info@dekreij.nl
web: http://www.dekreij.nl/

 


Klaverblad verzekeringen


Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij met ongeveer 430 medewerkers. Al meer dan 160 jaar volgen we onze eigen koers. Klaverblad Verzekeringen biedt een ruim assortiment schade- en levensverzekeringen voor zowel particulieren als ondernemers, met uitstekende dekking en scherpe premies.

Afrikaweg 2
2713 AW Zoetermeer
NEDERLAND
telefoon: 079-3204204
Web: www.klaverblad.nl


Tieleman Keukens


De hoofdsponsor van onze atletiek afdeling is Tieleman Keukens.
Tieleman Keukens is een bedrijf dat al ruim 55 jaar ervaring heeft op het gebied van kwaliteitskeukens. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

Mooiste keukenshowroom van Nederland

In de unieke showroom te Middelharnis vindt u meer dan 70 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern.

Bezoekadres:
Korendreef 15
3241 AS Middelharnis
Telefoon: 0187 – 602555
Fax: 0187 – 603681
Voor navigatiesysteem: Zuidelijke Randweg, Middelharnis

Postadres:
Postbus 296
3240 AG Middelharnis

E-mail:  info@tieleman.nl
Web: http://www.tielemankeukens.nl/

Gebroeders Geelhoed B.V.

Gebroeders Geelhoed B.V. is een professioneel, flexibel en gemotiveerd bedrijf dat kwaliteit wilt leveren.
Wij schakelen graag met korte lijnen tussen de opdrachtgever en de medewerker. Zo kunnen wij de kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden garanderen en kan er direct ingespeeld worden op dingen die moeten gebeuren.
“Wij kijken altijd naar een juiste oplossing en NEE is voor ons geen antwoord. Het is van belang om ons zelf continu te verbeteren zodat wij altijd de beste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.”

Adres
Gebroeders Geelhoed B.V.
Simon Stevinweg 45
3241 MD Middelharnis

Telefoon
Kantoor
+31 (0)85 065 67 36

E-mail
Algemeen
info@geelhoedtransport.nl
https://www.geelhoedtransport.nl/


Unito Sports


Sinds 2002 is Unito Sports leverancier van diverse sportmerken en bieden wij een uitgebreide collectie sportkleding, teamwear, ballen, netten en accessoires. Door het complete assortiment, de snelle levering, aantrekkelijke prijzen en de mogelijkheid om kleding in onze eigen drukkerij te laten bedrukken, is Unito Sports uitgegroeid tot een echte teamsportspecialist.

Ons team staat voor je klaar als het gaat om sportkleding voor verenigingen, groepen, bedrijven en particulieren, running advies en -uitrusting, bedrijfs- en promotiekleding, textielbedrukking en zakelijke invulling op maat. Laat je verrassen door de unieke benadering van Unito Sports en maak vrijblijvend een afspraak of kom even langs in de showroom.

BEZOEKADRES
Simon Stevinweg 11-3
3241 MD Middelharnis
Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de rechtbank Rotterdam.
POSTADRES
Haven 2
3243 AH Stad aan ‘t Haringvliet
KvK-nummer: 24337567
BTW-nummer: 810841769B01

http://www.unitosportswear.nl/


WEA Deltaland

Als u op de lijn tussen Hoek van Holland en Nijmegen op zoek bent naar een accountant en bedrijfsadviseur met een uitgesproken persoonlijke aanpak, dan vindt u altijd wel een vestiging van WEA Deltaland in de buurt. Als gevestigde organisatie kiezen wij voor een decentrale aanpak, zodat we letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten werken. Zo kunnen we u precies de service bieden die u wenst.

Contact?
Stuur ons een e-mail of gebruik onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met u op vanuit de dichtstbijzijnde vestiging. Daarna volgt wat ons betreft snel een persoonlijke kennismaking. Als u in uw bericht alvast aangeeft wat u wilt bespreken, bereiden wij ons alvast voor en sturen we precies de juiste man of vrouw naar u toe.

Wilt u liever bellen? Gebruik ons centrale nummer 088 133 73 00, we brengen u direct in contact met een adviseur in uw regio.

Middelharnis

De Hofjes 18
3241 ML Middelharnis
Tel   088 133 73 00
Fax  088 133 73 30
www.weadeltaland.nl