Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Start voetbaltraining minipupillen

Afgelopen zaterdag 31-08-2019 hebben diverse (jeugd)teams van onze mooie voetbalvereniging MSV&AVFlakkee al hun eerste officiële wedstrijden van het seizoen gespeeld, met fraaie overwinningen voor onze JO8-1, JO11-1, en een prima gelijkspel voor het eerste team van Ron van Neck, maar de klapper was wel voor Flakkee JO19-1, een geweldig debuut voor Richard de Moedt, onze nieuwe JO19 trainer en zijn team, die met 0-10 uit bij NSVV wisten te winnen!

Een aantal teams zijn inmiddels alweer in training, maar komende week is iedereen weer op de velden te bewonderen, ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om voor elke leeftijdscategorie (jo6 t/m 35+) één of meerdere teams samen te stellen, allemaal met vaste ervaren trainers en begeleiding, waardoor iedereen weer op zijn eigen niveau in een leuk team kan voetballen.

Ook de minipupillen (JO6) gaan zaterdag 07-09-2019 weer het veilige kunstgrasveld (geen rubbergranulaat) onder leiding van trainers Nick en Vincent betreden. Deze kinderen van 4 en 5 jaar leren hier spelenderwijs met vooral veel plezier de beginselen van het voetbalspelletje, en zullen in de loop van het seizoen af en toe een toernooitje spelen.

Waar de overige jeugd s’avonds traint, trainen de minipupillen elke zaterdag, vanaf 10 tot 11 uur, op ons kunstgrasveld op het complex “van Pallandtpolder” aan de Oostplaatseweg 1 in Middelharnis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen of om een paar keer geheel vrijblijvend mee te komen trainen. De trainers vertellen u graag meer over de voordelen van het spelen bij onze (bijna) 100 jarige vereniging msv en av Flakkee. Zo betaald u het eerste seizoen, behalve inschrijfgeld geen contributie, en krijgt elk lid een trainingspak en voetbaltas van de vereniging! Daarnaast beschikt iedereen betrokken bij de jeugdteams van MSV&AV Flakkee over een VOG verklaring.

Graag tot ziens op ons mooie Complex!