Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Succesvol Klaverblad Pupillentoernooi

Belertjes en kinderen 2

Afgelopen zaterdag 30 mei werd het Klaverblad Pupillen-toernooi gehouden op de Pallandt. Aan het Mini-Pupillen toernooi deden 18 teams mee waarbij met trots kan worden gezegd dat dit het grootste MP toernooi van het eiland is. Flakkee had zijn Mini-Pupillen onderverdeeld in 4 teams. Op de 3 speelvelden werden geen standen bijgehouden waardoor er geen team 1ste maar alle kinderen deze dag nummer 1 werden. Nadat het toernooi aan het begin van de middag was afgelopen kregen dan ook alle 110 kinderen een mooie bekertje. Tegelijkertijd vond op veld 1 en 2 met 12 teams het F-toernooi plaats waarbij onze F2 een mooie tweede plaats behaalde. Het was in de ochtend enorm druk en alle parkeerplaats stonden vol. Daarnaast was het evenementen veld geopend waar ook bijna 100 auto’s stonden geparkeerd.

In de middag begon om 14:00 uur het internationale Klaverblad E-pupillen toernooi. Vanuit Engeland was Bengeo Tigers weer met twee teams afgereisd. Nadat alle 12 teams 5 wedstrijden hadden gespeeld mochten alle kinderen nog een poging wagen om de lat te raken. Dit is ook wel genaamd Latje Patatje. Een 15 tal kinderen lukte dit ook waarna ze samen met hun teamgenoten nog de kantine ingingen. In de avond was er voor alle pupillen nog een discoavond verzorgt door DJ Pirke waarna rond 22:00 uur de tent kon worden opgezocht en alle kinderen en ouders moe en tevreden in slaap vielen.

Deze geslaagde toernooi dag werd mogelijk gemaakt door de vele betrokken ouders en mensen van onze vereniging. Van jong tot oud en van groot tot klein deden hun best. Van de mensen in de kantine tot de scheidsrechters. De commissiekamer tot de mensen die in de voorbereiding achter de schermen welke veel werk hebben verricht. Van de VPOB tot de jarige leider van het 1ste. Allen hartelijk dank voor de zeer maar dan ook zeer geslaagde toernooi dag. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! Als laatste dank aan de sponsoren Klaverblad en Plus Slingerland.

E totaal

Latje E

Prijsuitreiking F

Kraam

Pannakooi

Parkeerplaats

Tent