Succesvolle Champions League voor JO9-1 en JO11-1

Op zaterdag 22 januari mochten onze JO9-1 en JO11-1 teams aantreden tijdens de Champions League en beide teams wisten een mooie derde plaats te behalen!
De JO9-1 was ‘s ochtends als eerste aan de beurt. Zij begonnen met een lastige wedstrijd tegen de uiteindelijke winnaar DVV die met 0-2 verloren werd. De verdere poulewedstrijden tegen DBGC (3-0) en WFB (5-0) werden “dik” gewonnen waarna nog de wedstrijd om de derde en vierde plaats tegen Herkingen/NTVV overbleef. Deze wedstrijd werd door onze jongens ook gewonnen (4-0) en zo mochten ze een mooie beker op gaan halen tijdens de prijsuitreiking.

De JO11-1 was ‘s middags aan de beurt en net als de JO9-1 werden zij in de zwaarste poule ingedeeld. In de eerste wedstrijd tegen de uiteindelijke winnaar WFB bleven de jongens overeind met een 1-1 eindstand als gevolg. De wedstrijd daarna tegen DJS werd ondanks een overwicht voor DJS toch knap met 0-0 gelijkgespeeld. Na een pauze van anderhalf uur mochten de jongens tegen DVV’09 spelen met een overwinning (2-1) tot gevolg en als laatste poulewedstrijd werd met 1-0 van Stellendam gewonnen. Zo begonnen we ongeslagen de wedstrijd tegen OFB om de derde en vierde plaats. Na een spannende wedstrijd moesten penalty’s beslissen. OFB mistte de 2e penalty zodat Flakkee het af kon maken met de 3e penalty, maar dat lukte niet. OFB mistte daarna de 4e penalty ook, maar Flakkee wist wederom niet te scoren, maar nadat OFB de 5e penalty ook niet benutte, lukte Flakkee dat wel!
Hier de winnende penalty van Binck

En hier onze JO9-1 mannen!

Gefeliciteerd allemaal!