Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Succesvolle hervatting van de MSV en AV Flakkee jeugdtrainingen

Met dank aan de snelle medewerking van de gemeente en betrokken vrijwilligers kon de jeugd t/m 12 jaar de afgelopen week weer de wei in!

Het was fantastisch om de enthousiaste groepen kinderen te zien die weer met een grote glimlach op hun gezicht lekker aan het voetballen waren, de kinderen hadden er blijkbaar zin in, gezien de grote opkomst in alle groepen.

We zijn op woensdag 29-04 gestart met de jeugd van 5 t/m 9 jaar (JO6 t/m JO8) en een JO10 groep, deze trainen vanaf komende week op dinsdag, maar de heren konden niet wachten om ook te mogen starten… Vervolgens op donderdag de kinderen van 10 t/m 12 jaar. (JO11, aangevuld met 12 jarigen).

Het is altijd mogelijk om geheel vrijblijvend mee te trainen in een van deze groepen, bij voorkeur even aanmelden via jeugdcommissie@msvenavflakkee.nl of bij de trainer, ook voor eventuele extra informatie.

We proberen op korte termijn ook te starten met trainingen voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar, de trainers zijn bezig om een trainingsprogramma op te zetten, uiteraard met inachtneming van de RIVM voorschriften. Waarschijnlijk worden deze trainingen op zaterdag georganiseerd. Na overleg met de gemeente zullen we onze leden zsm informeren.

Hierbij willen wij ook de ouders bedanken, die allemaal keurig meewerken aan de corona beperkingen!

Let aub nog even op het volgende…

Als de oudere jeugd weer gaat trainen en wellicht op de fiets naar de Van Pallandt komt, let er dan op dat er niet in groepen gefietst wordt, dit soort samenkomsten zijn nog niet toegestaan. Evenals de ouders die uit goede wil kinderen van andere gezinnen een lift met de auto geven, ook dit mag helaas nog niet…

Blijf gezond!!

Met sportieve groet, 

Jeugdcommissie MSV en AV Flakkee

jeugdcommissie@msvenavflakkee.nl