Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Tal van nieuwe activiteiten

Casio camera tot 20 jan. 2016 156De komende maanden worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd bij onze mooie en bloeiende vereniging.

In januari is er voor jong en oud weer een FIFA 16 toernooi in de kantine, in februari Klaverjassen en op 12 maart voor alle pupillen weer een bingo inclusief wat te eten, drinken en een ijsje. Op woensdag 20 april is Flakkee jarig en vieren we de 96ste verjaardag. Wie jarig is trakteert!! Er wordt een mooie voetbalclinic georganiseerd door de voormalig profvoetballers Sieme Zijm en Pascal Bosschaart. Hierbij zijn alle pupillen en een vriendje welkom. Ook is er weer een spelmiddag voor onze  jongste leden. Deze wordt op woensdagmiddag 11 mei georganiseerd en iedereen mag een vriend of vriendinnetje meenemen. Op zaterdag 28 mei is er voor de MP-, F- en E-pupillen een groot internationaal toernooi op de Pallandt met in totaal 48 teams. Daarnaast zijn er springkussens, pannakooien, kraampjes en kunnen de kinderen worden geschminkt. In de avond is er weer een disco en er kan weer worden overnacht in een heus tentenkamp.

Vanaf februari starten we ook weer met een ballenactie waarbij nieuwe leden een mooie bal krijgen. Ons lid die dit nieuwe lid aanbrengt krijgt ook zo’n mooie bal. Daarnaast kunnen zij met hun broertjes en zusjes gratis pannenkoeken gaan eten bij pannenkoekenrestaurant ‘t Majoortje te Middelharnis.

Op 11 juni wordt dit seizoen afgesloten met de Familiedag met een zeskamp en barbecue. Wilt u alle activiteiten en de exacte tijden weten kijk dan in de agenda elders op de site.

Voor de organisatie van al deze activiteiten zijn we nog op zoek naar hulp. We zoeken nog enkele leden en een coördinator voor de nieuw op te zetten activiteitencommissie. Heeft u interesse laat het dan weten we kunnen het tenslotte niet alleen.