Teamindeling Jeugd MSV & AV Flakkee seizoen 2017-2018

Hierbij ontvangt u de (voorlopige) indeling van de jeugdteams waar we het nieuwe seizoen 2017-2018 mee willen gaan starten. Met de huidige leiders hebben we uitgebreid gekeken, gewikt, gewogen en getracht een zo goed mogelijke indeling te maken. Hierbij is zoveel als mogelijk rekening gehouden om de kinderen in te delen op leeftijd, voetbalontwikkeling en vriendschappen. We hopen dat de indeling naar ieders tevredenheid is. Mochten er nog een aantal leden bijkomen of weggaan dan zijn we natuurlijk genoodzaakt om mogelijk nog wat te schuiven.
De benaming van de teams voor volgend seizoen blijft hetzelfde. Echter kan er nu ook worden deelgenomen in competities met eerste jaars voor die betreffende categorie. Zodoende spelen onze kinderen dan nog meer tegen leeftijdgenoten en is het verschil kleiner. (JO12, JO10 en JO8)

Heugelijk is te noemen dat we er voor het derde seizoen op rij een team bij krijgen.
We beschikken volgend seizoen namelijk weer over een JO19. Ook de Mini-Pupillen groep blijft met 14 kinderen goed gevuld.
Ook gaan de oudste Mini-Pupillen weer meedoen aan de eilandelijke competitie.

Volgend seizoen zullen er ook weer diverse activiteiten worden georganiseerd zoals het bezoek aan een betaald voetbal wedstrijd, een bingo, spelmiddag, zwarte Pietentraining, disco, thuistoernooi, Koppel Cup en er zal weer kunnen worden gestreden om de penaltybokaal. Ideeën en extra hulp bij het organiseren van activiteiten zijn natuurlijk altijd welkom. We moeten het tenslotte met zijn allen doen en vele handen maken licht werk.

Mocht u overigens nog sponsoren weten welke hun naam op onze kleding of tassen zouden willen bedrukken dan kunt u zich richten tot jeroenvanwoerden@hotmail.com of ondergetekende.

Namens alle begeleiders hopen wij u zo voldoende te hebben geïnformeerd, willen wij u bedanken voor het mooie seizoen en wensen wij u alvast een hele fijne vakantie.

Met sportieve groet namens alle begeleiders,

Peter Dale
Jeugdcoördinator
MSV & AV Flakkee