Thijs en Thomas pupil van de week

Voor bijna elke thuiswedstrijd van Flakkee 1 worden er jongens uit de pupillen teams uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Zij mogen dan deelnemen aan de bespreking, warming up, verzorgers helpen met het klaarmaken van de spullen enz. Altijd een hele belevenis voor de mannen, en natuurlijk een leuke manier om de jongste jeugd van Flakkee bij het 1e elftal te betrekken.

Deze week waren Thijs en Thomas van Flakkee JO9-1 aan de beurt, s’morgens hadden deze jongens al een prachtige wedstrijd uit tegen Hekelingen gespeeld, en mochten vervolgens om 13:30 aanschuiven bij de wedstrijdbespreking van Flakkee 1.

Na de bespreking mochten ze Marina (verzorgster Flakkee 1) helpen met het klaarzetten van spullen, en vervolgens enthousiast deelnemen aan de warming up.

Na een rustmoment in de kleedkamer waarbij de trainer de laatste aanwijzingen gaf, kwamen de pupillen, met de wedstrijdbal (deze week gesponsord door Curious styling en Elektro world van der Groef) voor de selectie uit naar het veld, heel trots, met een grote glimlach op het gezicht!

Eenmaal op de middenstip aangekomen, hebben de jongens, onder leiding van de scheidsrechter, de tos verzorgd en mochten ze proberen om een doelpunt te scoren bij ZBVH, de tegenstander van vandaag. Uiteraard slaagden zij daar, door keurig samenspel glansrijk in!

Na deze inspanning mochten de jongens plaatsnemen in de dug-out, waar fanatiek werdt meegeleefd met de spannende wedstrijd op het veld!

Na afloop van de wedstrijd kregen de jongens nog een mooi certificaat uitgereikt en hebben ze nog wat lekkers te eten (snoepen) en drinken uitgezocht in de kantine, en konden ze terugkijken op een geweldige middag!

Bedankt spelers en begeleiding van Flakkee 1!!