Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Tim Smits is de tiende Kabouter bij Flakkee.

De vijfjarige Tim Smits is onlangs lid geworden van onze voetbalvereniging en is daarmee de tiende Kabouter geworden. In april nam Tim deel aan de sportspelmiddag en hij was gelijk enthousiast. Op de aansluitende zaterdag heeft hij vervolgens meegetraind met de Kabouters.

CIMG0432

Zaterdag 11 mei speelde hij samen met de oudere Kabouters zelfs al zijn eerste mini Pupillen toernooi van 4 tegen 4 bij FIOS in Achthuizen. Wij verwelkomen Tim en hopen op veel sportieve jaren bij Flakkee voor hem.

Inmiddels is Olaf Westhoeve de elfde en gelijk jongste Kabouter. Olaf wordt in augustus 4 jaar oud. Daarnaast trainde Victor Kirindongo afgelopen zaterdag voor het eerst mee. Het bleek al snel dat Victor getalenteerd was waarna hij gelijk als twaalfde Kabouter werd vastgelegd!

Heeft u een zoon of dochter van 4 tot 6 jaar oud dan is deze van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te trainen op zaterdagmorgen van 11:00 tot 12 :00 uur op het kunstgrasveldje op de Pallandt. Wilt u meer informatie kijk dan elders op de site of neem contact op met de F- en Kaboutercoördinator Peter Dale welke te bereiken is op het telefoonnummer 06-25080769.