Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Trainingsdag afsluiter van 1e week voorbereiding

Maandag 5 augustus startte de selectie van MSV & AV Flakkee met de voorbereiding op het seizoen 2019-2020. Ruim 20 spelers hadden trainers Ron v. Neck en Lars Geelhoed tot hun beschikking.

Dit aantal bleef ook de resterende trainingen op dinsdag, donderdag en zaterdag het gemiddelde, hoewel er wel in wisselende samenstellingen gewerkt werd. Dit door komende en gaande vakantiegangers en werkzaamheden van verschillende spelers, die in de continu werken.

De hele week werd er met grote inzet en enthousiasme gewerkt in de verschillende loop-oefeningen, pass-en trap-oefeningen, positiespelen en partijspelen. Allemaal in grote vormen, zodat er flink wat meters gemaakt moest worden. Voetballers vinden lopen zonder bal namelijk helemaal niet prettig, maar als er een bal bij betrokken is, lijkt het makkelijker verteerbaar.

De 1e week werd afgesloten met een trainingsdag, waarbij de spelersgroep tussendoor mocht genieten van een heerlijke lunch, geregeld door Rien Elve, Marina van Dongen en Leen Roetman.

Tijdens de onderlinge wedstrijd bleek dat de benen steeds zwaarder werden na de geleverde arbeid in de voorbije week en na een uur spelen was het de hoogste tijd voor de teambuilding naast het veld.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde trainingsweek, waarin door hard werken een basis is gelegd voor de 1e oefenwedstrijden op het toernooi bij DVV’09 tegen DBGC (don.15/8 om 20.00) en een finalewedstrijd op zaterdag 17/8 (12.00 of 14.30 afhankelijk resultaat tegen DBGC).