Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Trainingsweekend selectie en JO 19

Vrijdagmiddag om 13.00 uur vertrok de selectie en de JO19 voor een trainingsweekend naar Stay Okay in Heemskerk waar er wordt overnacht in een kasteel. Na een autorit van 1 1/2 uur zijn ze aangekomen in Heemskerk waar gelijk de spullen naar de kamers zijn gebracht om vervolgens direct te vertrekken naar sporthal de Waterakkers. Daar aangekomen werd er omgekleed en daarna werden de spelers in vier ploegen verdeeld om vervolgens een klein zaalvoetbal toernooi te spelen.
Om 18.00 werden ze weer terug verwacht op het kasteel om aan te schuiven voor het diner buffet.
Vrijdagavond werd de voetbalwedstrijd Volendam-Top Oss bezocht. Na de wedstrijd werd er teruggereden naar het slaapcomplex waar de bar nog open was en gezellig met elkaar wat consumpties werden gedronken.
Zaterdag werd iedereen om 8.30 aan het ontbijtbuffet verwacht om gezamenlijk een ontbijtje te nuttigen.
Na het ontbijt werd er naar snowplanet Spaarnwoude gereden want daar stond een mountainbike tocht van 20 km gepland. Na de mountainbike activiteit werden ze om 13.00 terugverwacht voor een lunchbuffet. Na de lunch werd de selectie en JO19 door trainer Peter Poortvliet toegesproken over de verwachtingen van dit seizoen en seizoen 2018/2019.
14.00 uur stond er alweer een training gepland op het voetbalcomplex van Odin’59. Hier werd getraind tot ongeveer 16.30.
De zaterdagavond was voor iedereen vrij te besteden en er werd besloten om zich in het uitgaansleven van Haarlem te storten.
Zondagmorgen werden de spelers om 9.00 aan het ontbijt verwacht aansluitend kamers opruimen en om 11 uur vertrokken de spelers weer richting Flakkee.
Het was een super geslaagd en gezellig weekend in Heemskerk.