Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Trainingsweekend selectie MSV & AV Flakkee

Vrijdagmorgen vertrok de selectie van Flakkee net als vorig jaar naar Duitsland om in het Duitse plaatsje Goch hun trainingskamp op te slaan. Na aangekomen en ingecheckt te zijn bij Sporthotel De Poort werd daarna gelijk getraind op het sportcomplex RKSV Stormvogels 28 waar terreinchef Joop Kersten (5 x tour de France gereden) ons stond op te wachten. Na een 2 uur durende training weer terug gereden naar het hotel waar we na douchen heb gedineerd. S’avonds werd een voetbalquiz gehouden die werd gemaakt door Mees Vroege.
De volgende morgen werd iedereen om 8.15 aan het ontbijt verwacht wat niet echt meeviel voor iedereen. Na een heerlijk ontbijt werd er om 10 uur getraind in de sporthal van het hotel waar een shuttle run test en een parcours training uitgevoerd wat door verzorgster Marina was uitgezet. Na de lunch was het tijd om te gaan paintballen waar weer veel lachwekkende situaties zijn afgespeeld.
De zaterdagavond was vrij te besteden dus taxi’s werden besteld om het uitgaansgebied van Goch te verkennen. De volgende morgen stond om 9.00 het ontbijt weer klaar waar iedereen op tijd aanwezig was! Om 10 uur werd er uitgecheckt en werd de terugreis ingezet naar Flakkee. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd trainingsweekend.
Robert, Ruben en Marijn bedankt voor de goede organisatie!