Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Verslag van Flakkee 1 tegen Flakkee JO19-1

De eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen is afgelopen zaterdag weer gespeeld.
Nadat op het laatste moment de tegenstander Seolto uit Zevenbergen van Flakkee 1 zich had afgezegd hebben we met Kees Breen (trainer JO-19) kunnen afspreken, de eerste oefenwedstrijd te spelen op een geweldige goede grasmat met vele werk en dank aan de werkploeg.
De eerste selectie had in de ochtend een training achter de rug en daarna nog gezamenlijk een lunch genuttigd met soep bereid door Marina van Dongen.
Onze dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt.
De eerste helft gaf Flakkee JO-19 zeker goed weerstand en kregen zelfs een paar goede kansen maar door goed keeperswerk van Robert Vinke bleef het doel schoon.
Aan de andere kant had Flakkee 1 meer balbezit wat resulteerde in het eerste doelpunt voor Yoeri Kievit en ook nog in de eerste helft een doelpunt voor de nieuweling Sven Geelgoed.
De tweede helft waarbij de regenbuien zich gestaag opvolgende kwam Flakkee 1 uit een hoekschop op 3 -0 door Ruben Fernandez. Het werd voor beide teams steeds zwaarder gezien het veld na de regenbuien en de training in de benen, toch wist Flakkee 1 de uitslag groter te maken door twee doelpunten van Yoeri Kievit.
Na 35 minuten in de tweede helft was dit ook genoeg voor beide partijen. Mede dank aan de bereidheid van Flakkee o-19 om deze dag volledig te maken door als vervanger van Seolto te willen optreden.
De volgende wedstrijd is a.s. Dinsdagavond 28 Aug
Flakkee – WIK’57
Aanvang: 19.30 uur