Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Voetbal-koppeltoernooi bij MSV en AV Flakkee

Om het seizoen toch nog een leuke, sportieve afsluiting te geven organiseert MSV en AV Flakkee op zaterdag 4 juli een gezellig koppeltoernooi voor alle jeugdleden.
Aansluitend zal ook de felbegeerde penalty-bokaal uitgereikt worden, spannend!!

Dus, nodig een vriendje of vriendinnetje uit welke niet lid is van onze vereniging en kom strijden voor een mooie prijs!
Als het niet lukt om een medespeler te vinden zal de organisatie je aan iemand koppelen.
We zullen de koppels zoveel mogelijk op leeftijd indelen, bv JO7, JO9, enzovoorts. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Omdat dit een behoorlijke voorbereiding vergt vragen we om je uiterlijk zondag 28-06 op te geven bij je trainer, inclusief naam en leeftijd van je medespeler.

Het toernooi zal zoveel mogelijk in de ochtend plaatsvinden, tijdstippen volgen zo spoedig mogelijk..

Gezien de verwachte versoepeling van de corona maatregelen, gaan we ervan uit dat ouders tijdens het toernooi weer welkom zijn op ons complex, zijn de kleedkamers weer toegankelijk en zal ook de kantine volgens de RIVM richtlijnen geopend zijn, echter met een beperkt aanbod. De aanvraag ligt op moment van schrijven nog bij de gemeente, als dit negatief uitvalt, of met aanvullende maatregelen, dan communiceren we dit zo spoedig mogelijk..

Daarnaast zal Unito Sports aanwezig zijn met een mooie nieuwe Flakkee collectie, welke op korte termijn ook via onze webshop verkrijgbaar zal zijn.
We hopen alle kinderen zaterdag 4 juli te zien, om dit vreemde seizoen zo leuk en goed mogelijk af te sluiten!!