Vrijwilligers gezocht

Beste ouder/verzorger
De winter is (bijna) achter de rug en het voetbalseizoen gaat nog enkele maanden verder. Op dit moment hebben we 123 jeugdleden, een mooi aantal waar wij hartstikke trots op zijn. En het belooft dan ook een mooie tweede seizoenshelft te worden, met mooie prestaties, veel gezelligheid en sportiviteit.
Om bovengenoemde doelen te kunnen behalen moet er nog wel het een en ander geregeld en georganiseerd worden. Vanaf dit seizoen hebben we een activiteitencommissie die weer diverse aantrekkelijke activiteiten organiseert waar iedereen gezellig aan mee kan doen. Deze activiteiten staan op onze site vermeld in de kalender. Het bardienstteam heeft de drankjes klaar gezet, de wedstrijdleiding heeft de teams ingedeeld, de velden liggen er netjes bij en de accommodatie is schoon gemaakt. En zo zijn er nog tal van andere karweitjes die gedaan worden. Werk dat door vrijwilligers binnen de vereniging gezamenlijk wordt gedragen.
En nu hoort u onze vraag aankomen. Ondanks alle drukte van alle dag, die wij bijna allemaal ervaren, zijn we altijd op zoek naar mensen die zich voor onze club willen inzetten. Alle kleine beetjes helpen om deze mooie en gezellige club te laten groeien en bloeien. Om ook komende jaren weer leuke activiteiten, koude drankjes en schone kleedkamers voor u en/of uw kinderen te kunnen aanbieden gaan wij ons uiterste best doen. Echter kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken
Daarom willen wij u vragen waarbij u onze vereniging wil ondersteunen. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld:
– Draaien van bardienst op zaterdag.
– Helpen met de schoonmaak van ons complex.
– Helpen bij de diverse activiteiten.
– Zitting nemen in de voetbalcommissie.
– Administrateur in de toernooicommissie.
We horen graag van jullie.
Met vriendelijke groet,
Voetbalcommissie MSV en AV Flakkee
Johan van Oeveren, Gert Verhage en Peter Dale