Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Wat een start voor JO11-2

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. De eerste competitiewedstrijd stond weer na lange tijd op het programma.
De jongens van JO11-2, bestaande uit Swen, Sven, Tom, Rick, Elian, Samuel, Kacper, Jessey, Liam, Levi en Mussie hadden er weer zin in. Helaas kon Elian er dit keer nog niet bij zijn.
De tegenstander was DVV uit Dirksland. Niet onbekend voor onze jongens. Wat wel onbekend was, was het voetballen op een half veld en de langere speeltijd. De afgelopen trainingen werd hier volop aandacht aan besteed.
Met de start van de eerste helft ging Flakkee er direct goed in. Dat de jongens er zin in hadden, was goed te zien. Flakkee had de overhand op Dirksland en kon er een aantal keren mooi uit komen via Liam op de rechterkant. Dit resulteerde in kansen voor Levi, Jessey en Rick. Hierbij was het Levi die erg dicht bij de openingstreffer was, maar zijn schot ramde het aluminium. Echter lukte het Jessey wel om de score te openen, met een mooi schot in de kruising, was de eerste treffer een feit, 1-0.⚽️
Flakkee bleef jagen op de tweede treffer, maar was wat ongelukkig in de afstandschoten. Vooral Levi had pech en trof met regelmaat de paal of de lat. Het missen van de kansen van Flakkee, gaf DVV hoop om op gelijke hoogte te komen. Dit lukte ook na een mislukte opbouw van Flakkee vanuit het achterveld, 1-1. Toch liet Flakkee zich niet van het stuk brengen. Rick, Mussie, Levi en Rick kregen opeenvolgend kansen. Echter was het wederom Jessey die na een mooie voorzet van Liam weer kon schieten, 2-1⚽️⚽️ Het spelbeeld bleef onveranderd, waarbij het leek dat we met een voorsprong gingen rusten. Helaas nam DVV hier geen genoegen mee. Vanuit het niets werd de stand op gelijke hoogte getrokken voor het rustsignaal, 2-2.
De tweede helft begon direct spannend, want DVV zette direct aan. Het werd beloond met een voorsprong voor de jongens uit Dirksland, 2-3. Flakkee werd hierdoor weer wakker geschut en nam de overhand weer. Mooie aanvallen volgden elkaar op, waarbij Jessey de eerste hattrick van het seizoen kon maken, 3-3⚽️⚽️⚽️Tevens pikte Rick en Mussie ook nog even een doelpunt mee en kwam er weer een voorsprong op het bord, ditmaal met twee doelpunten, 5-3.⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ Na een spannend slot kon DVV nog wat terug doen, maar was het Tom die de wedstrijd op slot gooide na een harde knal vanuit een scrimmage voor het doel van DVV. De eindstand werd bepaald op 6-4⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
De toeschouwers waren meer dan tevreden, net als de coaches. De jongens vierden de overwinning gezellig met elkaar en gaan volle goede moed de tweede competitiewedstrijd tegemoet.
Micheal, wederom bedankt voor dit verslag⚽️💪🏻👌🏻!