Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Clubshop

In samenwerking met Unito Sports heeft MSV&AV Flakkee nu een eigen clubshop (https://www.unitosports.nl/clubshop/flakkee/webwinkel) waarin men artikelen uit de nieuwe kledinglijn kan aanschaffen.
Met de aanschaf van deze artikelen ondersteunt u ook nog eens de vereniging, want een percentage van de verkopen via de webshop en via de showroom van Unito Sports komt ten goede aan MSV&AV Flakkee.

Omdat de kleding die via de vereniging wordt aangeschaft niet voor privégebruik zoals bij trainingen of in vrije tijd gebruikt mag worden, heeft Unito Sports een webshop ontwikkeld waarin leden van MSV&AV Flakkee artikelen uit de clublijn zelf kunnen aanschaffen. Via de website van de vereniging kan men deze webshop benaderen en eventueel een bestelling plaatsen en afrekenen.
U ontvangt vervolgens van Unito Sports een melding wanneer uw bestelling gereed is en kan worden opgehaald in hun showroom aan de Simon Stevinweg 11-3 te Middelharnis (industrieterrein. Oostplaat). U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te laten sturen.

Op vrijdagavond is de showroom van Unito Sports altijd geopend tussen 18.30-21.00 uur waar u van harte welkom bent en een ruime keuze aan sportartikelen zult aantreffen.

In de clubshop vindt u artikelen zoals trainingspakken, regenjacks, voetbalkousen, trainingstenues enz. Op de kleding zit standaard het clublogo op de linkerborst en kunt deze artikelen ook laten bedrukken met naam, nummer of initialen.

In de kantine op de Pallandt staat inmiddels een vitrinekast met daarin enkele artikelen uit de clubshop.

De webshop vindt u onder deze link.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Unito Sports via info@unitosports.nl of via de telefoonnummers 06-53181317 (Marco) en 06-23856702 (Walter). Adres showroom is Simon Stevinweg 11-3 te Middelharnis (industrieterrein Oostplaat), vrijdagavond altijd geopend zonder afspraak 18.30-21.00 uur.