Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


WK ballen actie bij Flakkee

Alle E-, F-pupillen en Kabouters van onze vereniging die een nieuw lid aanbrengen kunnen een mooie WK bal verdienen en vanzelfsprekend krijgen alle nieuwe leden ook zo’n bal, waarvan de officiële benaming Brazuca is. De kleuren op de bal vertegenwoordigen het WK-logo en de Braziliaanse vlag.

Bal messi

Wil je een keer mee trainen om te kijken of voetbal wat voor jou is? De E- en F-pupillen trainen op maandag- en woensdagavond van 18:30 tot 19:45 uur. De Kabouters, ook wel Mini-Pupillen genoemd, trainen elke zaterdagmorgen van 11:00 tot 12:00 uur op ons speciale kunstgrasveldje. Daarnaast nemen ze deel aan de Mini-Pupillen competitie waarbij om de week tegen andere elftallen op Goeree-Overflakkee wordt gespeeld. Het lidmaatschap bij de Kabouters is het eerste seizoen geheel gratis en door de vereniging worden een trainingspak en volledig tenue ter beschikking gesteld.

Naast het voetbal worden er tal van extra activiteiten georganiseerd zoals een bingo, goalmastertoernooi en bowlen.

Alle jeugdelftallen voetballen op zaterdag en kunnen gebruik maken van ons geheel vernieuwde complex aan de van Pallandt polder te Middelharnis.