MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Flakkee is met zijn  jonge team een middenmoter in de competitie.
Dit betekend dat we als team allemaal voor 100% inzet moeten tonen zodat we tegen de andere teams een resultaat kunnen behalen.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Rhoon op het programma. Het zou een lastige middag worden.

Om 12:45 uur floot scheidsrechter vd Wulp voor het begin van de wedstrijd.

Rhoon zette vanaf minuut 1 het mes op de keel van Flakkee. Met veel beweging en het winnen van duels kwam Flakkee er nauwelijks uit.
Flakkee moest alle zeilen bijzetten om de snelle middenvelders en aanvallers te weren. Echter na 10 minuten opende Rhoon de score wat verdiend was. 5 minuten daarna scoorde de gasten de 0-2 maar deze werd geannuleerd door buitenspel.
gaande weg de 1e helft kreeg Rhoon enkele kansen maar het vizier stond niet op scherp of Mats was een sta in de weg.
Aan het einde van de 1e helft kwam Flakkee langszaam dichterbij de goal van Rhoon.
Youri zette een solo in en werd bij de 2e speler van Rhoon gevloerd in de 16 meter. Lars scoorde net voor de rust de penalty en gingen we rusten met een 1-1- stand.

In de 2e helft ging Rhoon door met waar het in de eerste helft mee begonnen was. Afjagen,duels winnen en hoog druk zetten. De geel blauwen wisten hier geen raad mee en konden er voetballend niet onderuit komen.
Rhoon daarintegen had het vizier afgesteld in de rust want de score liep op tot 1-4. Jordy kwam na een mooie actie 1 tegen 1 met de doelman van Rhoon maar wist niet te scoren.
We lieten de 2e helft veel ruimtes open en dekten niet kort op de spelers van Rhoon waardoor de score uitliep. In blessure tijd werd het zelfs nog 1-5 door wederom veel ruimte weg te geven aan de aanvallers van Rhoon.

Conclusie, een goede degelijke tegenstander waar Flakkee geen antwoord op had.