3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Flakkee jo12-1/ Charlois jo12-1

Na vorige week jammerlijk te hebben verloren van Ijsselmonde jo12-1 (na een matige start van de wedstrijd). Speelde de boys vandaag tegen Charlois jo12-1.
Flakkee is gelijk vanaf het begin de felste partij en dit resulteerde in het eerste kwartier tot een doelpunt van Jordy en even later is het Casper die na knap samenspel met Gijs de 2-0 binnenschoot.een schot van Finn gaat net mis maar een paar tellen later is het na een mooie assist van Jordy toch Raak voor Finn(3-0). Na de time-out valt de ploeg toch weer een beetje in slaap en krijgen dan toch een doelpunt  tegen. Met de rust staat het 3-1.

2de helft
Het begin  is weer sterk en al snel is het Bradly die na een combinatie met Liam de 4-1 binnen schiet. De tegenstander maakt steeds meer overtredingen en Flakkee krijgt een aantal gevaarlijke vrijetrappen. (Lat en net over). De jongens gaan steeds beter combineren en vrijer voetballen maar de aanvallers lukt het nog niet om de keeper te passeren. Na de time-out gaat Flakkee goed door en na een kans van Gijs en Casper is het Bradly die de bal terug krijgt van de paal om deze in te tikken. (5-1)
Dan gaat het snel Casper schiet de 6-1 en de 7-1 binnen (zijn eerste hatrick 💪) Finn is niet te stoppen de laatste minuten en scoort ook nog 2 keer zodat hij ook een hatrick maakt.(de 8-1 was een mooie vrijetrap. Jarno stond weer heerlijk te keepen en Samuel en Nick en Thijs stonden hun mannetje in de verdediging 💪. Liam was vandaag geen doelpunten maker maar zorgde voor veel gevaar bij de tegenstander.

Een dikverdiende overwinning en een hoop plezier.
#wegaandoorengevennooitopjo12-1toppers⚽️💪