Oostplaatseweg 1
3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Vandaag begon de 2de fase in de competitie.  Weer ingedeeld in de hoofdklasse en waarschijnlijk weer een zware indeling. Vorige fase 1x dik gewonnen en de andere 4 wedstrijden verloren met minimaal verschil.

Een tegenstander met een bekende naam😉. Excelsior is in de 1e fase 2de geworden met 4 overwinningen en 1 verlies party.

De wedstrijd:
Flakkee begint scherp en komt na 10 minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jordi. De achterhoede stond zijn mannetje vandaag en dat was best nodig ook😉. Yarno was op 1x na de baas in het doelgebied.(1-1). Liam speelde lekker vrij met het veld voor zich. Finn roeide de nodige Ballen weg en verving daarmee uitstekend de geblesseerde Thijs. Nick stond elke keer op de juiste plek en verdedigde super.  Thomas Polder (erbij vanwege blessure Samuel) voetbalde alsof hij niet uit het team is geweest.
De 2de helft blijft excelsior drukken maar het zijn de voorroede spelers Jordy en Gijs die het opbouwen van achteruit heel moeilijk maken voor excelsior.  Jordy scoort na een kleine 10 minuten ook nog eens de 2-1 en niet veel later wordt het 3-1 na een combinatie van het heerlijk voetballende middenveld richting de voorste spelers is het Casper die de bal binnen tikt na een keurige assist van Bradly.  Nog een penalty tegen maar deze ging richting de hockey 🤪.