3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Flakkee jo12-1- Sho jo12-1

De wedstrijd begon iets verhit(iets met uitzetten van het veld door de tegenstander 🤦‍♂️.
Flakkee begon scherp en er ontstonden al snel wat kansjes maar de bal ging er nog niet in. Een kleine onoplettendheid in de verdediging en prompt 0-1 achter. Gelijk weer vanaf de aftrap met de neus naar voren en na een mooie combinatie vanaf het middenveld is het Jordi die de bal tegen het netje schiet. Na de time out wordt na een mooie pas van Finn de bal bij Gijs gelegd maar de keeper tikt Gijs aan en het wordt een vrije trap. Bradly krult de bal mooi in de bovenhoek en we gaan de rust in met een 2-1 voorsprong. Na de limonade starten we beter aan de 2e helft en zijn we de bovenliggende partij en Sho komt er niet doorheen (verdediging stond sterk💪). Een vrijetrap van Bradly eindigd weer in het netje en dus 3-1 voorsprong. Casper maakt de 4-1 en Sho weet nog te scoren door een klein foutje achterin. Leuk dat we winnen dat is de jongens gegund en zeker de manier waarop💪. Super hard geknokt voor elke meter en nooit opgegeven.