3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Flakkee jo12-1- Excelsior jo11-1 (bvo)

Vandaag stond de wedstrijd tegen de jo11-1 (de profs zogezegd 😉). Helaas zonder Samuel die toch te ziek bleek voor deze wedstrijd .
1e helft
Al snel is duidelijk dat we een hele goede tegenstander hebben . Flakkee geeft keurig tegenstand met veel strijd en goed voetbal. De beste kansen zijn voor Flakkee en een enkele kans voor de bezoekers. Verdediging en middenveld stond heel sterk en de aanval had wat meer geluk verdient bij de afronding.
De ruststand is 0-0. Omdat het middenveld zichtbaar vermoeid begon te raken toch wat aanpassingen gedaan en dat resulteerde na rust al vrij snel de 1-0 voorsprong door keurig afmaken van Jordi. Het voetbal van excelsior werd steeds beter en vrij snel staat het 1-1. De druk blijft hoog en 2 doelpunten uit de kluts brengt de stand op 1-3. Een mannetje naar voren gezet om toch de aansluitingstreffer te maken. Dit lukt na een vrijetrap mooi in de kruising geschoten door Bradly2-3. Dit was ook de einduitslag.
Sterke 1e helft en 2de helft zeker niet slecht. Een hoog tempo maakte het de mannen op het laatst lastig maar van opgeven was geen sprake. #weerniethelemaalweggespeeld#bestetegenstander#onzekanjerszijnvoorniemandbang#nooitopgeven

Hopelijk niet de laatste wedstrijd van het jaar maar als dat zo is dan zijn wij super trots op deze kanjers. Als vereniging misschien klein maar als team de allergrootste 💪⚽️💪⚽️