Dierensteinweg 6
2991XJ
BARENDRECHT
tel. 0180-613821

Daar liepen we dan om 16:45 uur van kleedkamer 24 richting  kunstgrasveld  7 van vv Barendrecht waar de lampen ontstoken waren.
Een wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 uit de competitie die aan elkaar gewaagd waren.
Flakkee begon de wedstrijd redelijk goed. Het was wennen op het plastic gras waar de diverse ballen net niet lekker aankwamen maar dat liep steeds beter. Na ca 20 minuten spelen maakte we een foutje in de  opbouw wat afgestraft werd. De 1-0 achterstand zorgde ervoor dat Flakkee was feller ging voetballen en dat resulteerde in kansen die niet benut werden. De bal ging goed rond bij de jongens.
Tot de rust was het spel gelijkwaardig .
Na de thee begon Flakkee wat slapper helaas. Wat te makkelijk verdedigen zorgde ervoor dat een aanvaller van Barendrecht kon aanleggen op de 16 en de 2-0 binnenschoot. Flakkee bleef proberen te combineren en kwam in die fase niet veel bij de goal van Barendrecht. Wederom een aanval van Barendrecht waar de linksbuiten slim een penalty versiert door over het been van Jannis heen te duikelen. Deze penalty werd koel binnengeschoten waar Mats kansloos was. Met nog 15 minuten op de klok werd het lastig om hier nog een resultaat te halen. De geelblauwen gingen door met voetballen waar Barendrecht alleen de bal alle kanten op roeide. Flakkee scoorde uiteindelijk door een fraaie goal van Erol. Er kwam hoop in de Flakkeese harten en dat gaf een boost. Snel daarna volgde een vrije trap die werd gelost door de keeper van Barendrecht waar Youri uit de rebound de 3-2 binnetikte. Met nog zeker 5 minuten spelen gingen we nog meer drukken op de goal. Diverse spelers van Barendrecht kregen kramp dat logisch is als het je 2e wedstrijd is op een dag.
In die laatste 5 minuten was het Flakkee die ging voor een gelijkspel. Erol schoot van dichtbij op de keeper. Lars miste een grote kans en 2 corners die net niet afgerond kon worden. Helaas bleef de eindstand 3-2 waar een gelijkspel gezien de hele wedstrijd terecht had geweest.