tel. 0187-632209

Op een natte woensdag avond werd de inhaalwedstrijd gespeeld tegen OFB.
Op veld 1 werd er om 19:30 uur afgetrapt.
Dat het een laste pot zou worden was eigenlijk vanaf het begin duidelijk. Duels werden niet gewonnen en er werd onzuiver samengespeelt.
Het spel ging over en weer maar het was OFB die de kansjes kreeg. Na een minuut of 15 was het Flakkee die eigenlijk de eerste kans benutte. Youri stuurde Cas weg over rechts en schoot met de punt de bal rechts naast de keeper.
Dit was een opsteker voor de geelblauwen gezien het verloop van de wedstrijd. Het werd er niet beter op maar de strijd gingen we wel aan.
Met lange ballen van beide keepers werd er gevaar gesticht bij de achterste linies. Het middenveld van Flakkee werd overgeslagen.
Na de rust ging hetzelfde spelbeeld voort. Over en weer werden er kleine kansjes bijeen gevoetbald maar echt gevaar werd er niet veroorzaakt.
Totdat de linksbuiten van OFB op de 5 m lijn een bal hoog overschoot. Dit was een wake up call  voor Flakkee. Jurgen had de teugels strak vast samen met Mats in de achterhoede waardoor het erop leek dat de 0-1 over de over de streep te trekken was. Een vermeend penalty moment werd weggewuifd vanaf de middenlijn en zo ontstond er een slot van deze wedstrijd die niks met voetbal te maken had.
Flakkee bleef overeind en wist zelfs nog de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Een diepte bal op Erol die zijn actie 100% doorzette op de punt van de 16 m een schot op doel loste. Deze ging over de keeper  mooi in het linker zijnetje waarmee de 3 punten definitief meegingen met Flakkee
Er is gestreden vanavond door de jongens maar voetbal technisch was het een van de minste partijen van dit seizoen.