Oostplaatseweg 1
3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

Van het weekend ontvingen de jongens van Flakkee JO12-2 de inmiddels bekende gasten uit Dirksland. De vorige ontmoeting werd in het voordeel voor Flakkee afgesloten. Het was dan ook de vraag of het blauwgeel wederom de drie punten kon pakken.

Dieko, Jessey, Kacper, Levi, Liam, Pieter-Jan, Rowen & Sven waren de vertrouwde spelers van JO12-2. Omdat Mussie, Rick & Tom er niet bij konden zijn, kwam er versterking in de vorm van Bradley en Floris. Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd ging van start. Het was Flakkee die de boventoon kreeg, maar het resulteerde nog niet in grote kansen.

Toch kwamen er een aantal aardige aanvallen vanaf via Liam en Pieter-Jan vanaf de flanken. Maar helaas stond het vizier nog niet scherp.

Het moest uiteindelijk van invaller Bradley komen. Met een mooie solo maakte hij zowel de 1-0, als de 2-0. De goals van Bradley gaven zijn teamgenoten energie. Er ontstonden mooie doelpogingen van Dieko, Jessey & Sven. Het was uiteindelijk Liam die vanuit een scrimmage de 3-0 tegen de touwen schoot.

De tweede helft werd een kopie van de eerste helft. Flakkee had de touwtjes in handen en er ontstonden verschillende kansen. Helaas hadden de jongens pech in de afronding, maar wist Bradley toch de 4-0 te maken. Pieter-Jan besloot het scorebord toch weer in beweging te brengen en riep nog “sorry Jessey” omdat hij een pass wilde geven, maar het een schot werd wat de rechterhoek in zeilde… 5-0.

Nadat hij daarna net een keer naast had gekopt, werd Pieter-Jan zijn tweede kopbal met en doelpunt beloond.

Na de 6-0 nam Flakkee wat gas terug, maar bleef het overwicht houden. In de laatste minuten kreeg Rowen de bal nog lekker op zijn schoen.

De bal kwam mooi in de kruising terecht en de eindstand was bepaald, 7-0.

Na het verlies van de vorige wedstrijd, hebben de jongens zich weer goed herpakt. Er staan nog twee wedstrijden op de planning, waarbij er zeker weer kansen zijn op de volle punten.

We kijken weer uit naar de volgende wedstrijd!