2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 09

Hofdijksweg 46
3253KB
OUDDORP ZH
tel. 0187-681606

Flakkee JO19 speelde afgelopen zaterdag uit bij WFB . In de voorbereiding werd er nog gelijk gespeeld dus de verwachting was een gelijkwaardig tegenstander.
De begin van de Wedstrijd was voor WFB. Flakkee liep achteruit en het middenveld werd overlopen door veel bewegende spelers.
Het was dan ook WFB wat de goal wist te vinden en scoorde. Snel daarna lag de 2-0  en de 3-0 achter de oren van Mats. Verdedigend werd er niet meegelopen en hadden we echter geen antwoord op de snelle buitenspelers.
Toch kwam Flakkee nog tot scoren. Het was jarno die na een actie van Cas de bal breed lag en binnenschoot.
Niet veel later was het wederom Ouddorp die scoorde en zo gingen we rusten met een  4-1 achterstand.
Dat we uit een ander vaatje moesten tappen was duidelijk om er in de 2e helft niks meer tegen te krijgen en zelf proberen te scoren.
De start van de 2e helft was gelukkig beter. We creëren weer kansjes en verdedigend stonden we iets beter. Het was Sjoerd die zijn 1e goal scoorde in zijn nieuwe shirt.
Helaas was het WFB dat na een uitbraak de 5-2 aantekende na zwak verdedigend werk van Flakkee.
Het leek erop dat het de nekslag was voor de geelblauwen maar toch hadden we nog een eind offensief in de benen. Het was Cas die met zijn snelheid 1 op 1 tegen de keeper de bal in het hoekje prikte. Stand toen was 5-3.
We werden sterker en het leek erop dat er nog wel een goal in de lucht hing maar was het WFB wederom die scoorde. 6-3 met nog ong 10 min werd heel lastig.
Toch bleven we voetballen en maakte we het WFB nog moeilijk. Met een goal van Jarno die zijn 2e maakte en Paul die droog binnenschoot was het plots 6-5 met nog enkele minuten te spelen.
We hebben nog wel een kans gehad op de gelijkmaker maar deze werd helaas door Cas net niet binnengeschoten. WFB kon opgelucht ademhalen en zo verloren we deze pot na een slechte 1e helft maar een wel met een team wat in de 2e zich oprichtte en weerbaarheid toonde.