Flakkee JO19 oefent doordeweeks tegen SKNWK - MSV & AV Flakkee

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Flakkee JO19 oefent doordeweeks tegen SKNWK

Flakkee JO19 oefent doordeweeks tegen SKNWK

Flakkee JO19-1

3 - 3

SKNWK JO19-1

Datum

30 augustus 2022 20:00

Accommodatie

Sportpark Van Pallandtpolder
Oostplaatseweg 1
3241LV
MIDDELHARNIS
tel. 0187-487507

In de voorbereiding op de 1e fase beker werd er geoefend tegen SKNWK uit Nieuwerkerk. Zij spelen eveneens 2e klasse in regio Zuid.
Met een gehavend team en met hulp van Abel en Milan van de JO17 werd er afgetrapt op veld 2.

De eerste 15 min werd rommelig gespeeld waarna SKNWK met behendige middenvelders en een rappe spits gevaarlijk werd voor Mats. Hij trad diverse keren handelend op. Toch moest hij door een opbouw die verkeerd ging de bal uit het net halen . SKNWK was gewoonweg scherper voor de goal. De 0-1  was terecht gezien het spelbeeld. Niet veel later was het wederom SKNWK die doeltrof. De verdediging vann de geelblauwen was de kluts kwijt en moesten weer een tegengoal incasseren. 
Af en toe werden we gevaarlijk maar was het SKNWK wat stand hield. Met 0-2 gingen we rusten.
In het 2e bedrijf startte Flakkee sterker als in de 1e helft. We hadden meer druk naar voren en met de jonkies in het veld kwamen we meer aan voetballen toe. Dit resulteerde in een steekbal over rechts waar Jarno Breen de bal onder de uitkomende keeper met rechts beheerst binnenschoot. Geloof kwam terug maar achterin moesten we dan wel de boel dichthouden. Dit was lastig met de snelle aanvallers uit Nieuwerkerk maar we hielden stand. Niet veel later was het Milan die met een steekbal achter de linie de gelijkmaker binnenschoot.
Met nog zo 'n 15 min op de klok was de wedstrijd weer open en werd er gestreden voor de winst.
Het was SKNWK die scoorde. Uit de kluts schoot de aanvaller keurig binnen en was het schot onhoudbaar voor Mats. De 2-3 leek de nekslag voor Flakkee ware het niet dat er op zo 'n 18 m1 van de goal een vrije trap gegeven werd aan Flakkee.
Het was Youri die de vrije trap snoeihard binnenschoot. De keeper had hier geen antwoord op. Zo eindigde deze vriendschappelijke wedstrijd in een 3-3 eindstand wat overall gezien een terechte eindstand was.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!